27.7.2014

Yksi elämäni parhaimmista tunneista (+nimiehdotuksia?)

Moikka!
Viimeksi vähän kertoilin koirien kuulumisia ja nyt olisi minun kuulumisten vuoro. Ei mulle paljoa ole tapahtunut, mutta on kuitenkin :D!
No meillä oli 18.7 mehukoju Petran kanssa. Myytiin siis lemonadee ja american cookies:ja. Ei siinä mitään, kokemuksena ihan kiva. Tai itseasiassa ajatuksena ihana, mutta kokemuksena aika järkyttävä...
Istutaan suorassa auringonpaisteessa lähes koko päivä ja saadaan hädin tuskin kulut peittoon :D... Ei välttämättä parhaimpia kokemuksia, mutta kiva idea.
Mutta sitten. Ajatuksena superi ja kokemuksena elämäni parhaimpia: Seinäjoen Vauhtiajot.
Olimme siellä siskon kanssa torstaina ja siellä oli esiintyjinä Elonkerjuu, Haloo Helsinki, Jenni Vartiainen, Apulanta ja viimeisenä, muttei todellakaan vähäisimpänä Cheek <3!
En ole pitänyt Jaren viime aikojen tuotannosta läheskään niin paljoa kuin pidän hänen vähän "vanhemmasta" musiikista, mutta livenä kun kuunteli niin kaikki musiikki kuulosti paremmalta kuin mahtavalta.
Ja nyt jos kuulen jostain mm. äärirajoille tai liekeissä niin alan taas fiilistelemään noita festareita... Yksinkertaisesti se tunti oli yksi elämäni parhaimmista <3.

Ps. Anteeksi vähän tälläinen "teini-ihqu-daa" -postaus, mutta oli pakko :'D
Pps. Kuvia tulossa JOS rakas lumiani ne luovuttaa...
Ppps. Olen ajatellut vaihtaa blogin nimeä. Osoite ei muutu, nimi vain. Joten olisiko teillä ehdotuksia? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tänne kyssät ja kommentit.
Kaikki asialliset julkaistaan:-)!

Kiitos kun kävit, jätithän jälkeesi kommentin? :-)