16.3.2014

Leppoisa viikonloppu :-)

Hei!
Viikonloppu on aina parasta, ja kerrankin minulla on sellainen olo, että haluan jakaa viikonloppuni teille kaikille, joten eiköhän ryhdytä tuumasta toimeen!

Perjantai:
Koulusta suoraan kotiin. Joskus viiden (vai neljän?) jälkeen lähdettiin tallille.
Inkeri oli piehtaroinut + se vaihtaa karvaa, joten ihanuus... Meillä on Petran kanssa aina sellainen vuorottelu, että toinen selvittää joka toinen kerta jouhet + harjaa pään, ja toinen sitten hoitaa muuten hepan.
Onnekseni minun vuoroni oli selvittää jouhet ja harjata pää. Inkku seisoi lähes koko hoitosession ajan vapaana käytävällä. Tai olisi varmaan seisonutkin, mutta minä laitoin sen sitten takaisin ketjuihin kun siivoilin karvoja käytävältä jne.
Kun oltiin saatu poni hoidettua, suunnattiin kentälle ja laskettiin heppa vapaaksi. Pari käynti kierrosta ja sitten juoksutimme sitä hetken irtona.
Inkerillä oli jotenkin riiviöpäivä, eikä se totellut lainkaan. Olisi halunnut vaan riehua, eikä muuten varmasti nätillä ympyrällä vaan pitkin kenttää, pysähdellen päätyihin -.-. Noh, kai se on ihan hyvä, että vanhakin jaksaa tuollaista temppuilua :-D.
Tehtiin vielä muutamia tallitöitä (haettiin muutama heppa sisälle, jaettiin heiniä jne.) ja sitten lähdettiin kotiin.

Lauantai:
Lauantai avattiin ihanasti kirpparireissulla. Käytiin ensin moikkaamassa minun kummejani ja sitten suunnattiin Friitalan löytötorille. Löytötorilta mentiin ruokakaupan kautta kotiin, vaikka minä olisin kyllä halunnut poiketa vielä keskustassa Punnitse ja säästä -kaupassa. No jaa, olihan tuo reissu silti mukava :-). Tällaisia löytyi löytötorilta:
3€
Tuo Arabian minikuppi minulla on jo ennestään, mutta nuo ovat niiin söpö pari, kun ovat niin eri kokoiset :-D. Luonnossa ero näyttää suuremmalta.
5€ aito minimariskooli
4€ pienellä korjauksella toimiikin ihan hyvin :-)

Porista tultuamme Skidi oli aivan villi. Meidän piti lähteä lenkille, mutta jo pelkkä roskien vienti käänsi mielipiteeni, ulkona nimittäin tuuli aivan vaaaaltavasti ja jäädyin heti ovesta ulos päästyäni...
Niinpä Skidi sai tyytyä riehumaan Hipun kanssa. Se ei neitejä haitannut yhtään!:


Sitten aloin tekemään salaattia, koirien avustuksella, tietenkin. Olenko jo kertonut, että Skidi pitää tomaatista ja suorastaan rakastaa kurkkua? Ei ne Hipunkaan mielestä sen hassumpia ole :-) :




Sunnuntai:
Täksi päiväksi oltiin sovittu Petran ja Minnin kanssa lenkki. Niinpä me tuossa yhden aikaan sitten aloitimmekin hurjan 2 tuntisen vaelluksemme. Kiipeilimme metsikössä ja kipusimme mäkiä ylös alas. Harmi vaan, että unohdin tietysti kameran kotiin...
Noh. Tältäkin päivältä kuitenkin on kuvia, sillä lintulaudallamme on seuraavanlainen vierailija. han hauskaa on katsella sen touhuja. Toivottavasti kissa ei saa sitä kiinni, sillä parin tällaisen otuksen matka on päätynyt Pesosen suuhun :-(...

Että sellainen viikonloppu! Toivottavasti teilläkin on ollut mukavaa:-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tänne kyssät ja kommentit.
Kaikki asialliset julkaistaan:-)!

Kiitos kun kävit, jätithän jälkeesi kommentin? :-)