21.9.2014

ELÄIMET:Paaaljon Hippu-kuvia

Moikka!
Taas on tovi vierähtänyt viimeisimmästä postauksesta ja voin muuten näin heti alkuun sanoa, että olen taas rakastunut kääpiöpinsereihin.
Ei siitä pääse yli eikä ympäri, että ne vaan on parhaita <3!


Käytiin tuossa joku päivä koirien kanssa metsässä kuvailemassa. Skidi ei ole ikinä kuvauksellinen metsässä tai ylipäänsä lenkeillä, joten meidän pikku linssilude Hippu, pääsi kameran eteen.
Käytin myös aika vahvoja muokkauksia näistä kuvista joissain, kuten yllä huomaatte. Mitäs pidätte? :)


Palatakseni vielä hehkuttamaan kääpiöpinsereiden parhautta, mainitsen miten kauniita ne ovat. Oikeasti, katsokaa näitä kuvia! Se vain on niin kaunis.



Niin ylväs ja siro <3. Okei, Hippu on melkoisen siro kääpiöpinseri, mutta onneksi kenneli, josta ehkä seuraavan koirani otan, suosii myös tällaista siroa rakennetta.


Hippu oli mukanani tämän viikon agilitytreeneissä. Ja fiiliksinä niiden treenejen jälkeen oli: "Ai vitsi tää koira on huippu <3!". Hippua ei voi millään tasolla verrata Skidiin. Joissain jutuissa on erittäin ärsyttävää, etten ole itse saanut opettaa Hipulle kaikkia ohjausjuttuja ja että se on niin nopea, mutta myös sen takia se onkin ihan huippu. Se opettaa erilaista ohjausta. Tietysti Skidikin on mahtava, mutta omalla alueellaan myös Hippu on mahtava. Mun huippuapinat <3.


Hippu tulee mukaan myös tulevan keskiviikon treeneihin, koska perjantaina on meillä agilitykoulutus, johon ajattelin Hipun ottaa. Ehkä sen takia, että se osaa enemmän, mutta myös sen takia, että senkin täytyy päästä välillä tekemään agilitya. Skidi saa muutenkin pitää vähän lomaa agilitysta, se tekee sille todella hyvää.


Koirat voi siis hyvin ja se on pääasia <3.

Niin juu! Hevospuolella on parempia kuin hyviä uutisia, saamme jatkaa Inkerin hoitamista <3! en malta odottaa, että näemme sen taas ^_^.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tänne kyssät ja kommentit.
Kaikki asialliset julkaistaan:-)!

Kiitos kun kävit, jätithän jälkeesi kommentin? :-)