1.9.2014

(ELÄIMET:) Milloin musta on tullut näin laiska?

Moikka!
Oikeesti hei. Mihin mun kaikki into bloggauksen ja ylipäänsä kaiken muun kuin yleisen hillumisen ja agilityn suhteen on kadonnut?
Okei hei, mulla ei oo ees kuvia teille julkaistavaks muuta kuin pari, mutta silti. Ei se ole mikään syy, siitä vain kamera käteen ja ulos! Mutta siinä käy koko ajan niin, että vaikka voisin ihan hyvin olla ulkona kuvailemassa jne, niin olenkin vain sisällä valittamassa ja vellon itsesäälissä. Ei hyvä suunta. Muuten sitten olenkin koulussa tai agitreeneissä.
Mutta siis me oltiin Skidin kanssa lauantaina meidän ekoissa kisoissa (jei <3!) ja menihän meillä ihan hyvinkin! Netottiin rimattomasta putkiluokasta 2. sija (en muista virhepisteitä ja aikaa), vaikka koira käväisikin radan ulkopuolella ja haahuili muutenkin kummissaan sinne tänne. Raukka oli ihan hämmentynyt yleisöstä <3. Mölliagiradalta tuli sitten 3. sija. Olin ihmeissäni, sillä vaikkei koira nyt mitään suurempia virheitä tehnytkään (yksi putki jouduttiin ottamaan uudestaan, en tiedä johtuiko omasta ohjauksestani vai koirasta), oli se todella hidas. Nopeammilla koirilla sitten kai tuli enemmän virheitä (karkaili väärille esteille jne.)...

Apina voittoineen <3
Olen myös saanut uuden takin ja tykkään siitä ihan tosi paljon <3. Se oli Ratsulasta(?) tuollainen Vero Modan/Onlyn takki, maksoi muistaakseni 59.95€. Tuolla sitten kelpaa mennä tämä syksy ainakin ^_^!

Erittäin laadukas kuva :-P
Muun muassa tällaista siis on tapahtunut meillä, pahoittelen että postaustahti nyt on mitä on ja postauksien laatukin on mitä on.
Laitan muuten myös videota tuosta Skidin radasta sitten kun Janette saa sen kondikseen :).
Ja se Hipun temppuvideo on myös tuloillaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tänne kyssät ja kommentit.
Kaikki asialliset julkaistaan:-)!

Kiitos kun kävit, jätithän jälkeesi kommentin? :-)