23.5.2013

Jälkeä ja tutustumista

Heipsan! Tänään oli siis yläasteeseen tutustuminen. Aluksi hieman jännitti, mutta se oli todella hauskaa ja rentoa. Aivan ihana "laiskottelupäivä".
Niin. Sitten kun tulin kotiin makasin sohvan nurkassa ja katsoin telkkaa sekä pelasin puhelimella. Itse asiassa taisin maata siinä muutaman tuntia, kunnes yhtäkkiä sain oivan päähänpiston; mennään tekemään koirille "jälki"! Ja äskettäin siis sain sen tehtyä, ja nyt se siellä ns. "hautuu".
Kohta siis "mennään jäljestämään". Lainausmerkit siksi, että minun "jälkeni" on itse asiassa vain tallattu namivana, josta koirat saavat sitten etsiskellä namit;-D. Kohta siis lähden sinne namivanalle (joka sijaitsee takapihallamme) ja otan varmaan pari kuvaa, jotka lisäilen sitten myöhemmin tänään.
Mutta, nyt kun on vielä aikaa niin puhutaan vaikka lomasta! Se alkaa siis (ainakin meillä) ensi viikon lauantaina, jolloin on pääte ja sitten kesä alkakoon! Itselläni suunnitelmissa on tällä hetkellä vain laiskottelua sekä koirien kanssa puuhailua, aloitan ehkä taas juoksemisenkin jos jaksan. Mutta kesällä minä vain rentoudun ja valmistaudun seiskalle. Niin ja tietysti kirjoitan blogia! Mutta nyt "jäljestämään" ja kohta kuvat tulossa!


Ensin näytetään jäljen alku:






Ja sitten nenät töihin!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tänne kyssät ja kommentit.
Kaikki asialliset julkaistaan:-)!

Kiitos kun kävit, jätithän jälkeesi kommentin? :-)