25.9.2013

Huomenna taksvärkkiiiiii!

Hello!

Huomenna siis taksvärk-päivä! Innolla odotan! Mennään siis Petran kaa tallille. Eväät mukaan ja lantaa luomaan :'D.
Ei vaan. Enmää oikeesti tie mitä tehään, kunhan ei ainakaan varusteiden putsausta! Jep, en vihaa mitään enempää kuin varusteiden putsausta-.-...
Ja tietysti ku kirjotin sen tänne, ni sitä just tehään...
Joo. Mut oon huomannu, miten jotenki tää blogiin kirjotus vaikuttaa ihan kaikkeen kirjotukseen...
Äikän "tarina", tosikertomus(?) mikälieki (<--Öh, mun sanavarasto...) kuulostaa aivan postaukselta...
Jep, mut hei, tällä postauksella oli ihan aihekin! Eli, tossa viikonlopun(ko?) aikana (viikot menee liian nopee...) "kävin" hakemassa Porin Prismasta itsellenikin tuon Cheekin uuden levyn. Joo, fanitan Cheekkiä ja pidän itseasiassa enemmän Jaren ns. "vanhemmasta" musasta, mutta tottakai minunkin oli tuo levy saatava. Ja ei, en ole vielä kuunnellut sitä ja kyllä, aion perehtyä siihen (sitten kun sen teen) oikein kunnolla (siis siihen=levyn kuuntelemiseen). Asia kerrallan, asia kerrallaan.
Ja niin JHT:stä vielä elikkäs Jarehan oli Elämä lapselle-konsertissa räppäämässä kappaleen Timantit on ikuisia (taisiis Timantit ovat ikuisia) ja joo, mua ärsyttää, sillä en ollut siellä himpskutin konsertissa... Ärsyttäärsyttäääryttäää! Jaa miksikö? Koska en tiennyt että niin moni frendi menee sinne :'(. Mirja Jansku ja Senni, mä toivon sydämeni pohjasta että riehuitte siellä munkin puolesta, murr>:-! ! Ei vaan, en mää kellekään vihanen tommosesta oo, omaa tyhmyyttänihän tuo ;-). Mutta harmittaa toki.
Ja keikalla olosta vielä; en tykkä o l l e n k a a n diskoista, ei hyi, pythyi! Mutta suorastaan r a k a s t a n keikalla käyntiä! Saa bailata massan mukana, saa huutaa äänen pois ja saa olla luvan kanssa väsynyt seuraavan päivän.

Ei muuta, moikka! :)

2 kommenttia:

  1. Suitset ja ohjat sait rasvata, ennusteesi kävi toteen :DD Samallailla ku Tommi eilen istu sohvalla kännykällä pelaamassa kun katoin uutta päivää ja Tommi sano että se laulaa pian "väinö, väinö, missä on se väinö" se jani lauloi: "Väinö, väinö, missä on se väinö" :DD

    http://villisunelmaa.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, näköjään kaikki, mitä tänne blogiin mietin että kuimpa ei tapahtuis ni tapahtuuki... :'D

      Poista

Tänne kyssät ja kommentit.
Kaikki asialliset julkaistaan:-)!

Kiitos kun kävit, jätithän jälkeesi kommentin? :-)