27.5.2013

Koulutusta, iloa ja naulapyssypelkoa

Terve! Tänään meillä oli pesispeli vitoset vs. kutoset ja (totta kai) kutoset voitti. Vietiin niitä 24-1:'D. Itse en tosin pelannut, jättäydyin katselijaksi ja kannustin hieman.
Kotona söin mehujäätä, katselin tv:tä ja olin ulkona pari tuntia. Ihmettelette ehkä että mikä tuo "naulapyssypelkoa" on, mutta minäpäs kerron. Hippu nimittäin pelkää kuollakseen kovia ääniä, ja tiedätte varmasti, miten kova ääni naulapyssystä lähtee. Isä siis tänään löi naulapyssyllä listoja seinään ja Hippu meni aivan lukkoon. Jos se ei päässyt syliin, se kökötti ihmisten jaloissa tai piiloutui sängyn alle. Raukkaparka.
Sen sijaan Skidi on vain virkistynyt, ehkä se huomaa miten innoissani olen kesäloman tulosta ja into tarttuu siihen tai sitten senkin mielestä aurinkoiset päivät ja lämpö ovat täydellistä nautintoa.
Niin. Mutta siis ulkona harjoittelin niiden kanssa mm. nätisti hihnassa kävelyä. Hippu oli todella mielyttämisenhaluinen, ja Skidikin oli yksinjäämisen jälkeen erittäin energinen ja ihana.

Kesälomalleni ei vielläkään ole paljoa suunnitelmia, muutakuin siskon lakkiaiset, joiden jälkeen lähden EHKÄ Petran kanssa toiselle puolelle Suomea (Savonlinnaan) kyläilemään isovanhemmille. Harmittaa vaan kun Janskulla on alkukesästä niin paljon kaikkea, mutta toivottavasti pääsemme Janskunkin kanssa sinne Itä-Suomeen sitten loppu lomasta. Toivottavasti. Mutta uskon, että Petrankin kanssa tulee olemaan hauskaa. Mutta koko matka on vielä iso ehkä:-D.
Olen tänään erittäin iloinen ja jännittynyt, luultavasti loman takia. Nyt pitää vain tsempata loppuun asti! Iloista lomanodotusta ja tsemppiä viimeiselle viikolle!




Toissa vuoden kuvia Savonlinnasta:

Kaupungista, kerrostalon vierestä.

Mökiltä
 
Niin ja tässä tuli mieleen, että saimme kokeet (jo muutama päivä sitten?) ja numerot tälläiset: maantieto muistaakseni 10- tai 9½, hissa 9½ ja äikkä (varmaan) 10 ja 9½(kaksi sivua molemmat arvosteltiin,-en tiedä miksi-, erikseen).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tänne kyssät ja kommentit.
Kaikki asialliset julkaistaan:-)!

Kiitos kun kävit, jätithän jälkeesi kommentin? :-)