22.5.2013

Pieni kertomus viimepäivistä

Ensimmäiseksi anteeksi postaustauko! En vain millään ole ehtinyt/jaksanut koneelle ja puhelin lagi koko ajan, joten...;-(. No pieni katsaus viimepäiviin:

Maanantaina minulla iski koulussa päänsärky, tai migreeni itseasiassa, joten päästyäni kotiin huilasin (ja yritin lukea maantietoa), enkä tainnut tehdä juurikaan mitään koirien kanssa, muutenkaan en ole oikein jaksanut innostua koulutuksesta tms. viimeaikoina...
Mutta joo maanantai oli tylsä päivä.

Tiistaina oli pesispeli (luokan kesken) ja tottakai meidän joukkue voitti! (Juoksuin 15-2). Lisäksi oli iltapäivällä se maantiedonkoe, joka meni mielestäni ihan ok:sti. Illalla taisimme lähteä katsomaan tallille jälleen uutta varsaa, se oli oikein kaunis pikkutamma. Lisäksi Pokker sai maistaa vihreää, taluttelin sitä vähän aikaa ja sitten äiti jatkoi vielä hetken. Tallin takia, en tehnyt koirien kanssa mitään, mutta se taisi kelvata Skidille hyvin, koska se on ollut lähipäivinä oudon väsynyt, voi raukkaa.:')

Keskiviikkona eli tänään meni koulusta suoraan kaverille. Noin neljän aikoihin lähdin hakemaan kotoa koirat ja menin koirakerhoon. Siellä harjoittelimme siskoni opastuksella jälkeä ja luoksetuloa. Molemmat koirat osaavat kyllä luoksetulon, mutta jälki taisi olla kummallekkin iloinen ja uusi yllätys!^.^
Heti koiriksesta tultuani lähdimme taas tallille, tällä kertaa katsomaan aamuyöstä (n. klo 4.00?) syntynyttä suomenhevosvarsaa. Se oli komea ori, väriltään vielä harmaa, mutta siitä tulee kuulemma musta. Aivan ihana ilmestys. Autoimme tallitöissä, minä sain osakseni lakaisun.

Huomenna edessä on yläasteeseen tutustuminen, siitä sitten lisää seuraavassa postauksessa. Perjantaina on tiedossa matikankoe ja kenraaliharjoitukset (kai?).
Juu, mutta seuraavan kerran kirjoitan huomenna tai lauantaina.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tänne kyssät ja kommentit.
Kaikki asialliset julkaistaan:-)!

Kiitos kun kävit, jätithän jälkeesi kommentin? :-)