22.12.2014

Joulukalenteri: Aivan niin kuin ennenkin. Aivan niin kuin aina.

Moikka!
Jouluun kuuluu toiveet ja toivominen. Kahdeskymmenestoinen päivä joulukuuta ja luukkuaiheena minun toivomukseni.
Nappasin tämän jostain ns. "haastemuodossa" ja ohjeet menivät jotenkuten näin: "Kerro toiveesi ja pohdi, kuinka mahdollisia/mahdollinen ne/se on"


Kun alan miettimään toiveitani, niin ensimmäisenä toivon, että kaikki pysyy ennallaan. En halua nähdä pitkään aikaan elämässäni mm. kuolemaa tai mitenkään radikaaleja muutoksia muutenkaan. Haluan että kaikki säilyy ennallaan. Tai no, haluan että Skidi parantuu, totta kai, mutta haluan, että kaikki pysyy sellaisena kuin se on pysynyt viimeiset puoli vuotta.
Mutta koska tiedän, että elämässä on pakko liikkua koko ajan eteenpäin, toivon, että löydän peruskouluni päätyttyä hyvän ja viihtyisän lukion, pääsen ylioppilaaksi ja löydän alan jota haluan opiskella ja jolle pääsen sitten myöhemmin elämässä töihin.
Toivon, että ystäväni ja sukulaiseni elävät pitkän ja terveen elämän, toivon myös että nuo rakkaat eläimet pysyvät vielä pitkään luonamme.
Ja sitten kun on sen aika, toivon, että löydän mukavan miehen ja kun Skidikään ei varmasti ikuisesti elä, toivon, että löydän jonkin todella ihanan koiran (/koiria), joiden kanssa voin harrastaa agilitya ja ehkä pienimuotoisesti kisatakin.
Mutta nuo ajatukset lentävät niin pitkälle tulevaisuuteen, että pysytään nyt tämän hetken toivomuksissa. Nyt toivon, että Skidi paranee nopeasti ja että nyt alkava kevätlukukausi menee yhtä hyvin kuin syyslukukausi meni.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tänne kyssät ja kommentit.
Kaikki asialliset julkaistaan:-)!

Kiitos kun kävit, jätithän jälkeesi kommentin? :-)