14.9.2013

Tässä nääh kuvat

Elikkäselikkäs. Eräänä päivänä tässä viime viikolla olimme tallilla, jonne menemme itseasiassa Petran kanssa myös taksvärkki päivänä (joka meidän koulussa on 26pv tätä kuuta, innolla odotamme:-)) ja nämä kuvat ovat siis tuolta reissulta.

Skidi valmistautui kotiin jäämiseen... Mitenkäs muutenkaan kuin nukkumalla!

Ennen lähtöä.


Ööö... En tie miks valotus muuttu noin paljon tässä kuvassa :-o! Mutta siis ennen lähtöä tämäkin ;-D!

Ja päästyämme autoon...

...alkoi sataa...

Sitten pääsimme perille tallille.
Tallilla haimme ensitöiksemme Poksun ja erään toisen hepan, Valten sisälle ja aloimme harjata Pokkeria. Oli muutes erittäin ihanaa kun Pokker oli piehtaroinut ja sen märkä turkki oli täynnä hiekkaa ja neulasia yms. roskaa-.-...
Joo mutta sitten äippä lähti ratsastamaan ja me Petran kanssa aloimme lakaista käytäviä. Lakaisimme suulinkin puolen (suulissa pidetään tällä tallilla heiniä, säilytetään jotain sekalaista kamaa ja siellä on myös rehuvarasto. Ja hepat haetaan sitä kautta yleensä tarhoista+viedään tarhoihin, eli sieltä pääsee myös ulos;-D).
Noh, sade yltyi ja äippä palasi talliin.
Äiti pesi Poken, me "viimeistelimme" siivouksen, sitten poni karsinaan, leipäpalkan kera ja takaisin autoon kotia kohti.

Sateen saattelemana.

 Seuraavat kuvat räpsin vielä kauniissa syysillassa<3.


Pablo muutes lähti siskon mukaan eilen(?);-(. Totesin vanhemmille:"Nyt mulla ei oo enää vahtikoiraa..." Johon äiti:"Onhan sulla Skidi". Joo hehheh... Ihan niinkuin Skippopoliisista jotain hyötyä vahtimisen suhteen olisi :'D!


Rauhaista ja kaunista syksyä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tänne kyssät ja kommentit.
Kaikki asialliset julkaistaan:-)!

Kiitos kun kävit, jätithän jälkeesi kommentin? :-)