29.9.2013

Kysely+eilinen lenkki

En tiedä oletteko huomanneet, mutta siis blogin oikeaan reunaan on ilmestynyt kysely, jolla minun olisi tarkoitus selvittä, minkälaisiin postauksiin panostan enemmän.


Jeps, mutta ei siitä enempää.

eli eilen oltiin lenkillä koirien kanssa. Oltiin läheisellä pururadalla jossa koirat saivat juosta irti. Ja ai että, sitä vauhdin määrää mikä pienestä valkoisesta chihusta lähti!
Joo, mutta siis kyseistä pururataa laajennetaan ja käytiin katsomassa se (vielä keskeneräinen) laajennus. Siellä on siis vasta kaadettu puut tieltä ja vähän myllätty maata, joten skidille se oli erittäin vaikeaa maastoa.
Oli aika hellyyttävää katsella miten pikkuinen yritti aivan tosissaan kiivetä kaikkien esteiden yli:').
Hippu hyppelehti edellä, se kun on niin varma metsässä kulkija. Skidikin yritti olla ketterä, mutta raukkaparan "ketterät" hypyt päätyivät suurimassa osin mahalaskuun...
Ja kun vihdoin pääsimme takaisin tasaiselle maalle, Skidi taas viiletti kuin viimeistä päivää Hipun perässä ja olisi jatkanut samaa vauhtia kotiin asti, mutta otin koiran kuitenkin kiinni, sillä pienellä soratienpätkällä, joka on kotimme ja pururadan välissä, menee autot aika kovaa ja pieni Skidi saattaisi olla pian mennyt Skidi.
Kotona tosin pieni pikajuna väsähti aivan yhtäkkiä ja pian se kuorsasi omassa pedissään aivan onnellisena.

Edessä on muutes koirarintamalta myös eläinlääkärireissu, sillä koirat pitäisi rokottaa, sitä jännityksellä odottaen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tänne kyssät ja kommentit.
Kaikki asialliset julkaistaan:-)!

Kiitos kun kävit, jätithän jälkeesi kommentin? :-)