16.8.2014

Muutoksia ulkoasuun(?) ja kuvia tiedossa!

Moikka!
Huomenna tulen tekemään toissakerran(?) agitreeneistä postausta ja olette saamassa myös kuvia, koska Petra oli tuolloin meillä kuvaajana. Viimeksi mukana "roikkui" Janette järkkärinsä kanssa, mutta sateen takia kuvasaldona pyöreä nolla.
Kuitenkin, Janette on ehkä tulossa mukaan myös seuraaviin treeneihin, jotka saattavat olla jo ihka uudessa hallissa (ihq! :'D), joten silloin hänkin saa toivottavasti jotain kuvia napsittua :).
Olen näillä näkymin menossa myös 30.-31.8 tuon yllämainitun hallin avajaisiin kisailemaan, joten sieltäkin saattaa tulla jotain matskua, jos saan kuvaajan messiin. Osallistun siellä siis todennäköisesti Skidin kanssa johonkin möllluokkaan agissa ja Hipun kanssa ehkä match show:hun.
Lisäksi meillä on Janetten kanssa myös jonkinmoista videoprojektia taas suunnitteilla, mutta siitä lisää sitten jos se toteutuu. Mutta sekin liittyy koiriin, eli paljon koirien osalta tulossa kaikkea.

Sitten minulla olisi asiaa vähän blogistakin. Ensinnäkin, minulle on ilmestynyt lukijoita lisää, kiitos teille ja tervetuloa <3! Ja sitten. Edelleen otan nimiehdotuksia blogille vastaan. Osoitetta en näillä näkymin ole muuttamassa, mutta jokin uusi nimi olisi kiva saada, eli siitä vaan ehdottelemaan, aiheena tosiaan pääasiallisesti tällähetkellä koirat ja lifestyle.
Ja seuraava asia; olen kuullut kommenttia, että blogin värimaailma on hieman hankala lukemisen kannalta (nyt oli meinaan järkevästi muotoiltu tuokin asia...), elikkäs mitä teidän mielestä blogin ulkoasussa pitäisi muuttaa ja vinkkejä muutenkin siihen liittyen otetaan vastaan :).
Niin ja nyt kun syksy on tullut, niin alan ehkä tekemään jtn. syksyisempää banneria.

Siinä kai kaikki tällä kertaa, kehitysideoita otetaan aina vastaan :)!

2 kommenttia:

  1. Oli pakko liittyä tähän sun blogiin, niin kivalta vaikuttaa! :) Minunkin blogia voi käydä kurkkaamassa! ;)

    ellanoorasway.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Paljon kiitoksia :-)! Ja kävin nopeasti vilkaisemassa blogiasi ja taidan jäädä ainakin anonyymina seurailemaan ;-).

      Poista

Tänne kyssät ja kommentit.
Kaikki asialliset julkaistaan:-)!

Kiitos kun kävit, jätithän jälkeesi kommentin? :-)