26.8.2014

ELÄIMET: Kuin salama kirkkaalta taivaalta

Heippa!
Otsikosta voisi ottaa tuon "kuin"-sanan pois. Nimittäin tässä joku päivä, oli tosi kaunis ilma, kunnes yht'äkkiä, kamala jyrähdys.
Ja juuri tuo ihmeellinen ukkosmyräkkä (ymmärtääkseni) rikkoi meidän modeemin, joten en ole päässyt kirjoittelemaan.
Tietysti on ollut taas sitä laiskuuttakin mukana, mutta onhan minulla ollut tuollainen "ihan oikeakin" syy laiminlyödä blogiani.
Tämä viikko siis on minulla oikea agilityviikko. Meillä oli eilen treenit, meillä on tänään treenit ja meillä on lauantaina epikset. Sen jälkeen treenipäivä vaihtuu torstaille tai keskiviikolle ja meno taas rauhoittuu normaaliin treenirytmiin, eli kerran viikossa treenit ja kotona pikkutreenejä silloin kun Skidillä on treeniasenne.
Eilen treeneissä meidän rata oli mun mielestäni kiva.
Se meni näin: hyppy, hyppy, hyppy, hyppy (en ole ihan varma hyppyjen määrästä), putki (putken jommassakummassa päässä puolen vaihto), hyppy, putki, hyppy, A, pussi, hyppy ja hyppy. Ihan simppeli ja kiva rata ja Skidi oli ihan toinen koira. Se näyttää taas löytäneen agifiiliksen ja meni radalla kohtalaisen nopeasti (ei kyllä täysiä, mutta nopeammin kuin viimeiseen kuukauteen). Nuo oli tosiaan meidän ensimmäiset hallitreenit ja varmasti viileämpi ilma ja uusi ympäristö auttoivat Skidin nopeuden suhteen. Niin ja olihan viime treeneistä jo kaksi viikkoa aikaa.
Mun ohjaus on vähän sellaista töksähtelevää, koska pelkään ettei Skidi ota esteitä, jos en ns. "varmista" vieressä. Siitä pitäisi päästä eroon, niin suoritus nopeutuisi. Täytyisi vain totella treenejen ohjaajaa ja mennä. Kyllä se koira perässä tulee.
Kuulin myös, että Skidi yrittää tulla A:lla todella lähelle mua, joten se melkein tuntuu putoavan esteeltä. A:n alastulolla taas huomasin, että se hyppäsi aika korkealta ala. Toisaalta, se on niin pieni, että kyllä se ennättää koskea kontaktialueeseen ennen kuin se hyppää esteeltä pois. Mä kyllä toivon niiiiiin kovasti, että saataisiin kotiinkin A, puomi, rengas, pussi ja putki. Meillähän on siis vain muutama hyppy, kepit ja keinu. Ainiin, pitäisikö niitä pituutta ja muuriakin toivoa, koska niissähän Skidillä oli sitä ongelmaa, että se koskee siihen esteeseen.
Mutta siis eiliset treenit meni ihan kivasti ja toivotaan että tämän päivän treenit menevät vieläkin kivemmin. Nämä tämän päivän treenit ovatkin sitten viimeiset tuon ohjaajan ohjaamana. Ensi viikosta siis alkaa uuden ohjaajaan vetämät harjoitukset.
Tulen vielä ehkä laittamaan kuvia tällä viikolla, jos jaksan, ehdin ja viitsin.
Mutta nyt, moikka! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tänne kyssät ja kommentit.
Kaikki asialliset julkaistaan:-)!

Kiitos kun kävit, jätithän jälkeesi kommentin? :-)