7.10.2014

Hei hei mitä kuuluu? Sä kysyt ja kaikki on ok. Hyvä sun on puhuu, kun sä et tiedä miltä musta tuntuu!

Kirjoitin tämän postauksen jo sunnuntaina, joten huomioikaa se lukiessanne :-).

Moikka!
Mun päässä pyörii miljoonat ja taas miljoonat postausideat, mutta jotenkin en saa niitä järkevään muotoon ja julkaistavaksi. Ja juuri tällä hetkellä minulla ei ole edes oikeaa mielentilaa niihin joten niistä tulisi todella sekavia, tönkköjä ja kaikinpuolin huonoja, Niinpä tehdäänkin vähän katsausta viimepäiviin.
Viikko on tuntunut jotenkin tyhjältä ja vähän sellaiselta kuin olisin ollut enemmän unessa kuin hereillä. Agility ei ole kuulunut viikkooni, koska treeneihin ei ole päästy noiden kahden juoksujen takia ja kotona olen keskittynyt milloin mihinkin enemmän tai vähemmän tärkeään tehtävään.



Olen taas vaihteeksi yrittänyt vähän niin kuin aloittaa juoksemisen. Käytiin tuossa  joku viikonloppu Janetten kanssa juoksemassa yhteensä n. 1.8km ja Petran kanssa toisena päivänä jotain 0,5-1 km.
Ja sitten olen juoksennellut pikkuisen sen jälkeen, mutta en siis todellakaan jaksa vielä juosta pitkiä matkoja jos puolitoista kilometriäkin tuntuu tappavalta matkalta.
Sitten olen lukenut myös kokeisiin. Eli koerumba on taas alkanut! 


Meillä oli matikankokeet, niistä tuli 10 muistaakseni, sitten meillä oli torstaina uskonnonkoe ja ensiviikolla olisi sitten tiedossa bilsan tunnistuskoe sekä historiankoe. Loman jälkeenkin on tiedossa mm. kemian ja englanninkoe eli taas joutuu ottamaan aikaa lukemiseen.
Meillä on siis viikon päästä (hui kun aika menee nopeasti o.o) syysloma. En ole itse yhtään varma mitä teen lomalla, mutta jos sitä vaikka yrittäisi panostaa blogiin vähän. Tuossa olisi yksi sellainen "haaste" minkä voisin lomalla toteuttaa. Siitä lisää sitten silloin.


Me pidetään Petran kanssa 4h-kerhoa 1.-4. luokkalaisille ja käytiin siihen keräämässä tuossa jokunen aika sitten askartelujttuja luonnosta, siltä reissulta tämän postauksen kuvat.
Sitten ollaan kuultu myös mahtavia uutisia Inkeriiin liittyen ja saadaan näillä näkymin nähdä rouva jo huomenna! Eli taas voi alkaa näkyä tallipostauksia, mutta pyrin pitämään silti koirat ns. "pääaiheena", kun kerta "lifestyle-/koirablogina" tätä kaikkiallemainostan :).


Tämä postaus on jo muutenkin aiheesta kolmanteen hyppimistä, joten ei kai se haittaa että sekoitan aiheita vähän lisää. Elikkäs minusta on kuoriutunut korisaddikti. Kaikki välkät kuluu nykyään korista pelaillen ja koko koulupäivä ylipäänsä koripalloa miettien. Vapaa-ajallekin yritän aina välillä tunkea koripalloa, mutta kun asuu tällaisessa pienessä kylässä, ei sitä porukkaa saa kovin helposti kasaan ja korista pelaamaan.


Mutta nyt on tapahtunut jotain ikävää mikä vähän "hidastaa"(?) peliäni. Ei siis estä pelaamista kokonaan, mutta tekee siitä vähän tuskaisempaa. Sain nimittäin viime viikolla vähän osumaaa olkapäähäni ja siitä asti se on ollut kipeä. Kipu ei siis tule vain rasituksen yhteydessä, vaan se on olemassa koko ajan.
Nooh ensi viikolla käväisen muutenkin lääkärissä joten saavat sitten samalla vilkaista olkapäätä jos se vielä silloin kipuilee.
Mutta pelaamista tuo "pikku vaiva" ei siis estä. Buranaa nassuun ja pelaamaan ^_^.


Siinä siis kiteytettynä kuulumiseni. Syvempää tutkiskelua fiiliksistäni ehkä siis tiedossa jos joskus saan postausideani tekstin muotoon.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tänne kyssät ja kommentit.
Kaikki asialliset julkaistaan:-)!

Kiitos kun kävit, jätithän jälkeesi kommentin? :-)