13.8.2013

Leikkimökki'remppa' ja lisää kyssiä(?):-)

Hejsan!(/Hej)

Jag heter Alisa.
Vad heter du?

Hej då!

Joo. Moikkelis siis! Tänään oli (kuten nopeimmat huomasivat) eka ruotsintunti. Yllä olevaa harjoitusta tehtiin;-D! (suomennos: Hei/Moi tms. Minun nimeni on Alisa. Mikä on sinun nimesi? Näkemiin/Heippa tms.)

Jeps. Noo muuten meillä oli tälläinen tämän päivän lukkari:  kuvista kaks tuntii (tehtiin kuviksen kansiota), matikkaa, kemiaa ja sitten pari tuntia tuota ruotsia;-).

Koulun jälkeen käytiin Petralla tekees läksyt (+syötiin) ja site tultiin meille ja täälläki syötiin (:-D) ja ruvettiin siivoamaan (tai siis tiskaamaan:''D) leikkimökkiä. Eli projektina tehdä leikkimökistä pikkuinen 'kesämökkerö' koirille, kyhätään ympärille joku aita jne. Tähän asti ollaan katottu läpi mitä romua leikkimökissä on ja itseasiassa pelastettu pari tavaraa (muutamat muuttaa mun huoneeseen) jaja tänään kannettiin nuo säästetyt kamat ulos ja ruvettiin pesemään (tiskaamaan) mökin lattiaa. Tuli muuten puhdasta jälkee;-D! Mutta sitten rupes satamaan ja ukkostamaan, joten kamalassa kiireessä kannettiin kengät jalassa tavarat (mukaan luettuna mm. vanha iMac+applen tulostin) sisään ja tietysti se lattia on jälleen (onneksi vain hieman) kurainen...
Niin. Monia varmaan (okei ei varmastikaan) kiinnostaa se miten me siis lattian pesimme ja sanon vain että tiskiharja, rätti ja fairy liittyvät siihen, mutta loput saatte lukea sitten kun homma on valmis ja Petra julkaisee blogissaan koko projektin vaiheet (mukana siis myös kuvia pesutavasta).

Sitä ja 2000:n katselun postausta odotellessa; lisää kyssiä otan vastaan!

Eli kyselkää!

Hej då!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tänne kyssät ja kommentit.
Kaikki asialliset julkaistaan:-)!

Kiitos kun kävit, jätithän jälkeesi kommentin? :-)