31.8.2013

Vastaukset:

Ensinnäkin kiitos todella paljon kysymyksistä<3 ja toisekseen anteeksi korostusväri:-D, mutta nyt vastaukset!:

Miks aloitin bloggauksen? En tiedä miksi sinä aloitit (joo, kaikille sattuu virheitä:-)), mutta minä aloitin siksi että halusin hieman kertoa eläimistämme (ja elämästänikin). Ja on kiva kirjoittaa muidenkin näkyville kaikki ihanat tunnelmat ja päivät.
Parhainta bloggauksessa? Parhainta on saada kommentteja teiltä ihanilta ja/tai se kun saa hauskoja kuvia ja voi laittaa ne muidenkin näkyville päivää piristämään:-)! Mutta toisaalta on myös ihanan rentouttavaa, suorastaan terapeuttista kertoa myös niitä murheita jne.
Parhaat kaverit? Monia (kamujeni blogit: Petra ja Jansku)
Paras kommentti ikinä? Nooh. Ei voi sanoa parasta, koska kaikki kommentit on aina ihania ja tervetulleita, mutta ehkä kuitenkin se eka kommentti, koska silloin tiesi että blogia joku on edes vilkaissut<3: "
Haha, tuon kissan ilme! :D Ja kyllä kesä on jo täällä ♥" (kirjoittaja Marika T.)
Kuvallinen vai kuvaton postaus? Kuvallinen (ja seuraan itsekin blogeja joissa on paljon kuvia ja vähän tekstiä:'D!);-).

Koirat kissat vai hevoset/muu eläin ? Ööö... Vaikee. Ehkä koirat ku niitä meillä on ollut eniten/niiden kanssa olen ollut tekemisissä eniten. Mut Mua kyllä kiinnostaa myös esim. aasit, vuohet, kilpikonnat, korvasiilit ja myös kissat, hevoset jne.
Jäätelö vai karkkia? Karkkia!
Mökki, huvipuisto vai kotona? Mökki tai kotona. Ehkä mökki, koska voi uida jne., mutta toisaalta jos mökillä ei ole sähköä ja/tai nettiyhteyttä, en viihdy siellä pitkään :'D!
farkut vai lekkarit? Farkut
Lempiruoka? Varmaan... Öö... No yksinkertaisesti; oman äidin tekemät sapuskat:-). Mutta jos sillee pitää valita lempiruoka niin varmaan joku lehtipihvi ja ranskalaiset tms.
Lempijuoma? Rainbow cola, pepsi, rainbow sitrus tms. Myös maito, piimä ja vesi kelpaa. Varsinki ruuan kanssa;-)
lempi tv-sarja? Ööö... Tää on vaikee... Varmaan esim. Salatut elämät ja House. Mut... joo.

lempiväri? Oon oppinu tykkään kaikistaväreistä, mutta puhtaan valkonen ja lila ei aina oo mun makuun. Ehkä kuiteski semmosseet ns. synkät värit kuten tumman harmaa, khaki ja sinapinkeltanen on kivoi. Varsinkin vaatteissa;-D!
Piirrätkö vai väritätkö mielummin? En tykkää värittää omia piirrustuksiani (aina), mutta joskus tulee sellainen että pakko saada värittää fiilis. Se riippuu siis päivästä ja ajasta ja myös siitä millaiset 'työkalut' on (lue: se riippuu päivästä ja siitä onko puuvärit terävät vai ei) :-D.
Lempikouluaine? En osaa sanoa, olen tähän asti tykännyt kotitaloudesta. En tykkää aineista silloin jos niissä käsitellään jotain minulle vaikeaa asiaa (=hermostun:-D)
inhokkiaine? Monia. Esim. hissa ja maantieto (nämäkin siksi, että olen niissä huono..., mutta myöskään liikunnasta en aina (todellakaan) pidä, tai en ainakaan ala-asteella pitänyt...



Julkaisin tämä sii´ttenkin nyt! Kiitoooos tuhannesti kyssistä<3.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tänne kyssät ja kommentit.
Kaikki asialliset julkaistaan:-)!

Kiitos kun kävit, jätithän jälkeesi kommentin? :-)