11.8.2013

Ensimmäinen viikonloppu ohi!

No joo. Outo otsikko, mutta siis tarkoitan ensimmäinen viikonloppu sitten koulunalun on ohi.
Itseasiassa oli melko mukava viikonloppu. Vaikka nyt on nilkat ihan sairaan kipeet ja väsyttää erittäin paljon, niin silti on ollut ihana viikonloppu.

No viikonloppuhan alkaa perjantaista, eikös? Ja perjantaina siis mentiin (kirpparin kautta) Petralle. Siellä sain maailman parasta naudanlihaa (oikeesti. En ennen tota tykännyt naudanlihasta!) ja sitten lähdinkin kotiin päin...
Lauantaina aamun vain nautin ja iltapäivästä lähdettiin siskon kummejen viisikymppisille. Sieltä sitten tultiinkin vasta yöllä, tämän päivän puolella jonka takia unet jäivät vähiin. Tai siis olisinhan voinut nukkua pitkään mutta heräsin yhdeksältä.
Ja sitten tänään aamun yritin levätä ja kerätä voimia lenkkiä varten, mutta en pystynyt siihen ja ilmoitinkin Petralle, että mites olisi pieni piknik koirien kera ja Petralle se sopi (onneksi;-D).
Jah siis itseasiassa ennen tuota kävin jo pyörän ja Hipun kanssa Petralla, koska minun piti ottaa vain Skidi mukaan, mutta enhän minä sitten silloin kun olisi pitänyt lähteä, yksinkertaisesti voinut jättää mustaa nappisilmää kotiin itkemään. Hippu kun niin rakastaa lenkkeilyä ja ihmisseuraa (eikä koirakavereissakaan mitään vikaa ole):').
Oli todella mukava viikonloppu!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tänne kyssät ja kommentit.
Kaikki asialliset julkaistaan:-)!

Kiitos kun kävit, jätithän jälkeesi kommentin? :-)