1.8.2013

Kirjat, kirjat...

Joo eilen alotin tän, nyt kirjotin mm. kommat loppuun ;-).
Tietysti heti ku valitin teille mun unohtelua, niin sillon ne kaikki inspikset palautu:-D!
Mutta asiaan:

Minulla on paha tapa jättää kirjoja (tai kirjasarjoja) kesken...
Tälläkin hetkellä minulla on varmaan 6 (vai enemmänkin?!) kirjasarjaa kesken ja luen vain kahdesta niistä kirjaa tällä hetkellä (Nälkäpelin vikassa+Prinsessapäiväkirjojen ekassa). Lisäksi minulla taitaa olla yksi (maailman surkein) heppakirja kesken. Nimeltään se itseasiassa taitaapi olla Vihreän hevosen majatalo tjtn. Joo enpä taida koskaan sitä loppuun lukea...

Jeps. Eli takaisin kirjasarjoihin. Niin. Löydän aina jonkin kivan kirjasarjan ja ajattelen että 'oikun kiva, tätä voisikin alkaa lukea!'... Niin. Huomaatte lopputuloksen. Miljoona kirjasarjaa aloitettu, ei yhtään lopetettu...
Joo. No tässä näitä kirjasarjoja+arvostelu (melko sekava sellainen) perässä.

Nummelan ponitalli: Kaikki tietävät Merja Jalon Nummelan ponitalli-sarjan? Luen siitä silloin tällöin jtn. uusimipia kirjoja jos en löydä muuta.
Twilight: Kaikki tietää tämänkin? Pääsin Aamunkoihin saakka kunnes kyllästyin. Elokuvat on tästä mielestäni kivempia:-D!
Yön talo:Vampyyrikirjasarja. Ihan hyvä, lukeminen tyssäsi kun kirjastosta oli viety kolmas (tai neljäs?) osa.
Seitsemän tassua ja Penny: Ihana eläinkirjasarja. kiva lukee sillon tällön, ei liian 'raskasta' luettavaa, mutta sopivasti tapahtuu aina yhdessä kirjassa.
Nälkäpeli: Heräteostos Savonlinnasta. Osoittautui hyväksi ostokseksi. Tällä hetkellä siis Matkijanärhessä, eli Nälkäpelin vikassa kirjassa. Kun sitä on nyt lukenut, niin huomaa että ainakin minulle 3 tälläistä kirjaa on vähän liian raskas taakka ja kun rupesin masentumaan liikaa Nälkäpelistä, otin siihen viereen luettavaks Prinsessapäiväkirjat, ja hyvin taas jaksaa lukea Nälkäpeliäkin!
Prinsessapäiväkirjat: Ihan kivan rento tapaus, ainakin näin ensialkuun. En osaa oikein sanoa enempää kun vasta niin vähän aikaa olen lukenut tämän kirjasarjan ekaa kirjaa.
Rebekka: Rebekka-sarja oli iloinen yllätys. Kansikuvista kuvittelisi vähän erilaiseksi, mutta olikin paremi kuin luulin! Nyt se kuitenkin on jäänyt kesken kun en ole kirjastossa vähään aikaan poikennut...
Percy Jackson: Tykkään fantasiakirjoista ja Percy Jackson-sarja osoittautui erittäin hyväksi! Kaikille fantasian ystäville suosittelen ;-D! En ole varma tuleeko sarjaan lisää kirjoja, joten pidän tätä 'keskeneräisenä'
Lizzie McGuire: Ostin joskus Savonlinnasta yhden/kaksi kirjaa ja jäin koukkuun. Aika hauska sarja, jonka lukemiseen ei välttämättä tarvitse niin paljon keskittyä(?):-).
Rakas nuija päväkirjani: Siskon komerosta löysin yhden kirjan ja kirpparilta bongasin toisen! Tosi hauska tämäkin. Ei myöskään tarvitse niin paljoa lukemiseen keskittyä, joten sopii minulle kun ajatukset välillä siirtyy asiasta kolmanteen...(Kaverit voi todistaa. Puhelen ihan mitä sattuu. Tyyliin eka aihe: On koirat kyl söpöjä. Haluisin niin irliksen! Ja seuraavaks: oli se kyllä aika kylmää. En menis uudestaan, tarkoittaen uimista. Anteeksi ja kiitos kun jaksatte tätä 'aihe poukkoilua').

Kamerankin jaksoin ladata joten sitten tulee taas jossain vaiheessa kuvia... Ehkä viikonloppuna?
Jeps! Morjenttes taas vähäksi aikaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tänne kyssät ja kommentit.
Kaikki asialliset julkaistaan:-)!

Kiitos kun kävit, jätithän jälkeesi kommentin? :-)