17.10.2013

Joulufiilis

Hei!
En tiedä teistä, mutta minulla on joulufiilis. Ja joulufiilis vain kasvoi kun tänään, noustuani katsoin ulos ja kuinka ollakaan; siellä satoi lunta!
Siinä sitten seisoin ikkunassa ja tuijotin ulos varmasti outo virne kasvoillani.
Joo, vihaan talvea, haluan skipata suoraan sen inhan kylmän, märän ja pimeän ajan yli jouluun. Joo. Joulua minä odotan. En lahjojen takia (vaikka kyllä kiinnostaakin, että saanko uuden kameran vai en), vaan ihan sen tunnelman vuoksi.
Odotan sitä kun piparin, joulutorttujen ja pullan tuoksu leijailee keittiössä. Sitä kun äidillä on kamala "kiire" kun pitää hoitaa kaikki siivoukset hyvissä ajoin alta pois. Odotan sitä kun pitää mennä huoneeseen piiloon paketoimaan lahjoja, odotan Skidin ilmettä kun sekin saa tänä jouluna lahjan (/lahjoja?) ja Hipun jouluilmettä, kun se istuu kuusen alla ja tiirailee silmät säihkyen kuusen oksilla roikkuvia pipareita ja karkkikeppejä.
Ja loppuen lopuksi. Odotan myös lumisia joululoman aamuja, ja retkiä koirien kanssa lumiseen maailmaan.
Odotan jopa niitä ärsyttäviä joululauluja, jotka soivat radiossa joka päivä ja odotan myös sitä haaveilua, jonka joulukuvastot tuovat.
Ja joulukalentereita, sitä tunnetta kun luukut vähenevät päivä päivältä ja jännitys kasvaa.
Sitä ennen kuitenkin "pitää" fiilistellä vielä näiden kuluneiden joulujen tunnelmia kuvien avulla:
Laa-laa-laa-laa-laa-la-la-lal-lal-la-lal-laa! Skidikin laulaa joululauluja.

Muutama vuosi sitten kaikki oli ihanasti. ainoa murhe mikä oli, oli se kun Hippu repi "joulupukin" tylsyyden puuskassa. Ja sillekin naurettiin melkein heti.

Muistellaan Joulunelliäkin.

Ja lumiheppoja

Rauhaisaa joulunodotusta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tänne kyssät ja kommentit.
Kaikki asialliset julkaistaan:-)!

Kiitos kun kävit, jätithän jälkeesi kommentin? :-)