17.10.2013

Tallinnaan

Ja takaisin harmaaseen valkoiseen syksyyn.
Niin tuota noin. Otsikosta ja tunnisteista voittekin jo päätellä postauksen sisällön.
Eli huomenna lähtö kohti Tallinnaa. Kiikoisten Abc:llä pitäisi olla kuuden jälkeen aamulla. Ei kuulosta hyvältä tälläisen aamu-unisen korvaan. Loppuviikkoon ei tule postauksia.
Kamalan nopeasti on taas viikko mennyt.
Eilen oltiin tallilla. Harjoiteltiin Inkun kanssa seurausta, mutta sitten tuli hämärä ja möröt ja kyllästys, ja yht'äkkiä kamujen jättämät hajut ja jopa kuolleet lehdet olivat kiinnostavampi juttu kuin porkkana. Olisihan sen eteen joutunut jopa kävelemään pari askelta ihmisen perässä. Tänään ehkä uusiksi. Kattoo nyt.
Harjattiin siinä eilen (Inkun lisäksi) myös Condis (Con Director) ja siinä olikin hommaa.
Sitten vielä söpösteltiin tallin uusimpia tulokkaita, kaunista konia ja tosi söpöjä kissanpentuja. Sitten pitkin jo lähteä. Aivan liian nopeasti taas, jos minulta kysytään.

Tuli tuossa pohdittua, että aika paljon olen muuttunut noin suhtautumisellani eläimiin. Hevosen lihaan en vieläkään koske, ihan periaatesyistä (ei tarvitse tulla kommentteihin siitä väittelemään, minulla on oma mielipiteeni, jollain toisella omansa ja sillä selvä), mutta ennen kävin tallilla lähinnä katsomassa heposia, ehkä saatoin auttaa äitiä jossain pikkuhommassa ja joskus saatoin käväistä hepan selässä, mutta en ottanut sen enempää kontaktia hevosiin.
Ja oman koirankin suhteen ajattelin vain että kiva juttu jos on koira, mutta en minä sille mitään temppuja ala opettamaan.
No joo, en minä vieläkään Skidin kanssa mihinkään huipulle tähtää, ihan seurakoirana se "vain" on, mutta kyllä minä sitä koulutan yritän kouluttaa.
Mutta suhteeni hevosiin on kasvanut hiiirrmuisesti. en minä vieläkään ratsastuksesta ole kiinnostunut, mutta haluaisin shetlanninponin. Toivon sitä ehkä jopa enemmän kuin toista koiraa.
Ja siis kyllähän se kärryttelypuoli kiinnostaa.

Niin sellaista tänään :-).

2 kommenttia:

Tänne kyssät ja kommentit.
Kaikki asialliset julkaistaan:-)!

Kiitos kun kävit, jätithän jälkeesi kommentin? :-)