15.10.2013

Wow+sekalaista koulutus höpötystä

Wow! Ja hei.
Kun tulin blogiin olin aivan: O.O <Wow)
Nimittäin blogin luvut on taas ihmeellisiä. Julkaistut kommentit:49 (jaettuna kahdella, koska n. puolet omia kommentteja), julkaistuja tekstejä 96
ja sivun katseluitakin jo 2593! Ei voi muuta sanoa kuin wow.


Niin ja shokista herättyäni ajattelin että minäpäs kerron nyt siitä koirien koulutuksesta.
Asia on nimittäin niin. Että Skidi ja Hippu, molemmat ovat isoja pieniä keskeneräisiä projekteja.
Nimittäin koulutuksen osalta.
Hipulla tosin tuntuu pikkuhiljaa kiintolevy täyttyvän ja se (+varmaan jokainen meidän perheestä) ei enää edes muista kaikkia temppuja mitä se osaa. Ja niitä temppujahan on paljon. Istu, maahan, kieppi, hyrrä, hyppy, orava, kierrä, pyöri, nouda, paikka, seis, ylös, alas, vilkuta, tassu, päivää, kasi, välissä, pujo jne.+ päälle kaikki agilitykäskyt, joten ei mikään ihme, että osa alkaa pikkuhiljaa unohtua. Mutta Skidi onkin ongelmallisempi tapaus. Se nimittäin pystyy ilmeisesti käsittelemään vain n. 5-6 käskyä, sillä nyt kun tuo sivulle on melkein hallussa, on sieltä,pääkopasta tainnut johonkin pudota vitoset-.-... Tai sitten en vain ole toistanut vitosia tarpeeksi (toivoa on).

Niin mutta siis. Tuosta Hipun kiintolevyn täyttymisestä sen verran, että siis sen rallytokon innoittamana/takia aloin opettamaan Hipulle uutta temppua. Eteen on tempun käskysana ja siinä Hipun pitäisi tulla istumaan eteeni. Yksinkertaista. Ja kylä Hippu sen oppiikin nopeasti. Tarvitaan vain toistoja.
Mutta kun jokin ilta pyysin siltä häpee (maahan meno ja tassuilla naamaa "huitominen"/"pyyhiminen") ja pyöri (perus maahan, selän kautta ympäri) ei Hippu millään saanut mieleen että mikä temppu se nyt olikaan. Tarjosi kyllä kaikkea peruuttamisesta haukkumiseen, mutta sitä oikeaa ei vain löytynyt.

No jaaa... jotenkin ei nyt juttua tule. Huomenna tallille (again) ja jossain vaiheessa pitäisi ostaa Inkulle harjoja+heppanameja. perjantaina aamusta lähto kohti Viroa, paluu sunnuntaina.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tänne kyssät ja kommentit.
Kaikki asialliset julkaistaan:-)!

Kiitos kun kävit, jätithän jälkeesi kommentin? :-)