22.10.2013

Tallinnasta selvitty, vielä kun saisi kuvia kehiin...

Heii!
Tallinnasta selvitty! Väsyneenä tosin, mutta ainakin olen hengissä:-D!!
Vieläkin muutamat kokeet tulossa (olen menossa Wilmaan tarkistamaan milloin ja mitä, mutta ainakin äikän testi tomorrow, bilsan koe perjantaina ja eka ruotsin koe varmaankin sitten ensi viikolla.
Sain muutes tt-kokeesta 9+, ihan hyvä, tyytyväinen olen:-).
Mutta siis niin. Taas meinaa tulla kiire. Meinaankun nuo kokeet ja sitten huomenna mennään moikkamaan pitkästä aikaa Inkkua tallille jaja... Laiskottaa. Tallille kyllä haluaisin mennä. Ja blogiin kirjoittaa++netissä roikkua ja kyllä koirillekin olisi kiva pitää taas koulutusta, mutta kun vielä omakin koulunkäynti pitää usuttaa johonkin väliin, niin tuntuu, että yhä lyhenevät päivät meinaa loppua kesken. Ei oikeasti meinaa. Olen vain niin saamaton. Koska kuitenkin huomennakin (riippuu toki äipän työpäivästä) ehtisin lukemaan kokeisiin koulun ja tallille lähdön välissä, niinkuin tänäänkin olisin ehtinyt lukemaan koulusta tultua, mutta kyllä se sohva tuntuu koulukirjaa houkuttelevammalta. Huoh. Jos aion lukioon, niin en kyllä tiedä, miten jaksan yo-kirjoitukset:-D.

Juupsis.
Tää oli tälläinen koulunvalittelupostaus, mutta Tallinnasta siis tulee postaus, kuvien kera, kunhan siihen asti päästään;-).

Jaksattehan vielä odottaa?
:-D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tänne kyssät ja kommentit.
Kaikki asialliset julkaistaan:-)!

Kiitos kun kävit, jätithän jälkeesi kommentin? :-)