27.10.2013

SADAS POSTAUS:o!!

Heii!
Minu ärsyttää... (onpa hyvä aloitus) Jaa että mikäkö? No näiden postausten kuvattomuus....
On paljon hauskempaa katsoa kuvilla höystettyjä postauksia. Eikös? Mutta kun se typerä kamera meni ja rikkui... Nooo... Oli se jo vanhakin, mutta silti.
Sormet ristiin ja toivotaan, että jouluna kuusen alla on kameran sisältävä paketti :3...
Mutta herranjestas. Tajusin, että tämähän on sadas postaus!
Wautsi!
No ehkä kehittelen jotain spessun tapaista. Minulla itseasiassa on ollutkin jo yksi suunnitelma...

Niin ja sitten siihen oikeaan aiheeseen (kuinkakohan monessa postauksessa tuokin lause on..?)! Elikkäs. Petra oli meillä yökylässä pe-la yön. Perjantaina tultiin koulusta, leivottiin korvapuusteja (taikinan ja sitä myötä myös puustien nimi oli Kimmo, kun se oli niin kimmoisa :'D) ja lähdettiin pikaisen päätöksen seurauksena Petralle. Tosin lähtö oli melkoinen katastrofi, kun siskoni poikaystävineen tuli meille, minä ryntäsin ovelle ottamaan Skidin syliin, puustit olivat tällöin yhä uunissa, sisko kysyi "Mitäs te täällä leivotte?" minä huusin täyttä kurkkua "Pullat!" ja kaikkea tätä kruunasi vielä koirien haukunta... No Lähdettiin sitten kumminkin (puustit uunista otettuamme) pyöräilemään Petran taloa kohti. Siellä(kin) leivottiin sämpylää (sämpylätaikinan nimi oli Kalevi :-D), Petra pakkasi ja iskä haki meidät takaisin kotiin.
Syötiin illalla vielä jauhelihatortilloja (nam) ja karkkia (namnam), sekä ajettiin vähän rallia (again: *klick* & *Klick*) ja sitten mentiin (tai siis Petra meni, minä valvoin vielä hetken blogeja lueskellen) nukkumaan.
Aamulla Petra heräsi ainakin pari tuntia ennen minua ylös ja meni keittiöön.
Kun minäkin heräsin, söin aamupalan + puin lähdimme Poriin katsomaan joskos minulle löytyisi kenkulit. Tälläiset sitten löytyi kuin löytyikin Kookengästä: *klick*. Mun mielestä ihan kivat ja vähän erilaiset, mitä normaalisti käytän :-).
Sitten käväistiin hakemassa Agrimarketista Inkulle harjuleita, väriteema punainen (koska pinkkejä/vaalenapunaisia ei ollut:-D), mutta pari mustaa+ruskeetakin juttua tuli väkisinkin mukaan. No ei värillä oo väliä, kunhan on hyvät;-).
Ja sitten (Kotipizzan kautta) Superkirppikselleeee! Sieltä löydöt olivat taas minun osalta pienet, mutta Petran osalta hieman isommat:-D.
Minä löysin vain Karvinen Tähtihetkiä-pokkarin hinta: 4€ (ostosyy: uudenveroinen, mutta yli puolet halvempi kuin kaupassa) ja Marimekon mukin, hinta: 4, 20(?)€, jonka nimesin Raidaksi:-D.

Porista suoraan tallille, nopea vaatteiden vaihto, harjojen järjestely ja kuraisen hepan haku.
Tallilla oli satanut. Inkulla ei ollut loimea päällä ja tarhakin oli yhtä kuravelliä. Mutta onneksi, polle ei ollut piehtaroinut ^.~.
Nopea Aikaa vievä, kunnollinen hoito, muutama heijastin päälle ja matkaan.
Lähdimme Inkun kanssa nimittäin ekaa kertaa kävelylle tielle.
Tallin pihasta poistuessamme kivi meinasi syödä pienen poniparan ja sitä piti siis (totta kai) hieman kytätä. Muutenkin (mörköjen varalta, totta kai) Inkku oli valppaana ja yritti kovasti huudella kavereita, ilman vastausta tosin, mutta kaksi tuttua ja turvallista ihmistä, muutama ravipätkä ja pari porkkanaa tekivät retkestä mieluisen kaikille:-).
Varmasti otetaan joskus uusiksi seurausharjoitusten väliin pieneksi vaihteluksi.
Nyt tosin on niin märkää, että kyllä tuo tiellä käppäily tuntuu mukavammalta ajatukselta kuin kuravellissä kentällä kahlaaminen. Ja kasvaahan siinä hoitajillakin kunto!
Talliin palattuamme, pesimme (lue: Petra pesi, minä kuivasin) Inkun jalat ja sitten tyytyväinen tammamamma meni karsinaan. Pienen Vastahakoisuuden jälkeen.
Kirjoitimme vielä Inkun päivikseen, täytimme heinäkärryt ja haimme Roopen sisälle.
Sitten kotiin.

Pitkä päivä, mutta ihan mukavaa oli:-).

Huomenna ruottin sanikset, tiistaina lihaskuntotesti(kö?) ja keskiviikkona ruotsin koe.

Luultavasti siis seuraava postaus keskiviikko iltana;-).

Siihen asti heippa!

Ps. Hudi on kasvanut hirmuisesti, mutta kyllä siitä yhä tunnistaa että se on selvä kakara<3.
Pps. Porissa, Faunattaressa oli pari irlistä ja muutama muukin vinttis (joku vinttikoiraesittelypäivä kait) ja minun irlanninsusikoirakuumeeni on palannut<3.
Ppps. Faunattaressa oli myös ihanan seurallinen kilppari ja irliksen lisäksi haluan myös sellaisen<3.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tänne kyssät ja kommentit.
Kaikki asialliset julkaistaan:-)!

Kiitos kun kävit, jätithän jälkeesi kommentin? :-)