18.5.2014

(ELÄIMET:) Onko se kesä nyt sitten ihan oikeasti täällä?

Hei!
Pitkästä aikaa kirjoittelisin ihan "oikeaa" postausta :-)!
Meille kuuluu hyvää. Kesäloma kolkuttelee ovella ja on hieman haikea fiilis, kun kuitenkin osa kaveriporukasta lähtee pois. Onneksi he kuitenkin jäävät "meidän" kouluun lukioon, niin kai heitä pystyy jotenkin näkemään...
Ulkona on ihan hirmuisen lämmin. Mittari näyttää 25 astetta!
Toki hyödynsin kauniin sään ja menin kuvailemaan ulos :-).
Eli luvassa PALJON kuvia!


Olihan sitä pakko ottaa pari juoksuspurttia näin kesän kunniaksi ^_^:

 Luonto on kyllä oikeasti herännyt henkiin. Ötököitä ei ulkona vielä ihan hillittömästi pörrännyt (onneksi!), mutta kukat kukkivat ja puut sekä pensaat  loistavat vihreyttään

Vaihdoin jossain vaiheessa asetukset 'erittäin eläviin väreihin' ja ero on kyllä mielestäni ihan kiva :-) (kuvia siis ei ole muokattu mitenkään, lisätty vain tekstit ja vähän leikattu) :

 Ja toki piti taas ottaa vähän jonkin näköisiä "rakennekuvia" vai mitä ne nyt ovatkaan. Hippu on kyllä vähän pulskistunut, mutta Skidi on tainnut laihtua(?)!

18.5.2014
 Nyt kun noita kuvia vertaa, niin Hippu on kyllä aika tasaiseen tahtiin lihonut... Laihdutus siis alkakoon, tavoitteena tuon 2013-vuoden paino!

18.5.2014
Skidillä nuo aiemmat kuvat ei kovin laadukkaita ole, niin paha sanoa, mitä tälle eläimelle on tapahtunut vai onko tapahtunut mitään... mutta ainakin Petran, äidin ja isän mielestä Skidi on laihtunut. Luottakaamme siis heihin!



 Hippu vähän nautti kesästä<3.





Sitten siirryinkin takapihalta etupihalle, laitoin koirat häkkiin ja menin kuvailemaan toista häkkiotusta

On se Pablo kyllä aika komee<3

 Kuvailtiin muuten eilenkin siskon kanssa ulkona, tai siis pyysin Annikaa ottamaan minusta uuden profiilikuvan Faceen, niin hänhän otti. Ja totta kai Öykkäri auttoi!
Sama kuva muuten esiintyy myös uudessa bannerissa, jos joku ei ole huomannut :-D...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tänne kyssät ja kommentit.
Kaikki asialliset julkaistaan:-)!

Kiitos kun kävit, jätithän jälkeesi kommentin? :-)