1.5.2014

(ELÄIMET:) taas kuulumisia :-)

Hei!
Paljon on muuttunut sitten viime kuulumisien.
Ensinnäkin, Hipun korvat ovat lähteneet paranemaan, jesh :-).
Ja sitten. 27.4 meillä alkoi agility. Mutta koska Hipulla nyt oli ne korvat, eikä tiedetty mikä niissä on, niin otinkin Hipun siasta mukaan Skidin. Ja se oli hyvä ratkaisu. Pikkuapinahan oikein nauttii agilitystä!
Pari ensimmäistä kertaa ollaan harjoiteltu putkea ja hyppyjä ja kurssin vetäjä on todennut, että Skidistä tulee putkihullu. Se kun ei ole ikinä nähnyt putkea, mutta juoksi ihan innoissaan sitä läpi uudestaan ja uudestaan <3.
Sitten me ollaan käyty tallilla Petran kanssa. Inkerille kuuluu hyvää, tietysti :-).
Käytiin sen kanssa kentällä pyörimässä eilen ja aluksi rouva näytti olevan oikeinkin kivalla tuulella, mutta se katosi nopeasti ja heppa rupesi vaikeaksi. Se loukkaantui heti, jos ei tapahtumat edennetkään Hänen toivomustensa mukaan.
Eli taidettiin tehdä juttuja taas hieman liian kauan...
Kentällä hyörimisen jälkeen käveltiin vielä maastorata ympäri ja Inkeri sai maistella ruohoa.
Tallille kuuluu muutenkin hyvää. Siellä on kaksi uutta asukkia. Parin päivän ikäinen, oikein reipas ja suurikokoinen, punainen orivarsa sekä pieni poni (onkohan se nyt sitten voikko väritykseltään).
Harjailtiin Petran kanssa myös sitä ponia, katseltiin kun varsa juoksenteli emänsä kanssa kentällä ja sitten olikin taas aika lähteä.
Seuraavan kerran suuntaamme tallille näillä näkymin lauantaina. Ohjelmassa olisi Inkerin kevätpesu. Siinä tammassa kun tuntuu pöly kasvavan; se ei lähde harjaamisella irti...
Ja minullekin kuuluu, ainakin toistaiseksi, hyvää. Kokeita tässä nyt on sitten ensi viikolla kahdet, sitä seuraavalla kolmet ja sitten vielä yhdet kokeet ja sen jälkeen alkaakin olla kesäloma!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tänne kyssät ja kommentit.
Kaikki asialliset julkaistaan:-)!

Kiitos kun kävit, jätithän jälkeesi kommentin? :-)