23.7.2013

vadelmia:*)

Heih!
Tänään oli aamusta aikamoisen tylsää. Tai siis heräsin (äiti herätti) seitsemältä! Se on suorastaan ihmeellistä miten virkeä olin vaikka olinkin valvonut reippaasti yli puolen yön.
Niin. Aamulla sitten siis vain katsoin telkkaa ja touhasin sitä sun tätä. Sitten lähdin pyörällä kauppaan ja ostin sieltä tonnikalaa (maailman kiinnostavin tieto:'D). Kun tulin kotiin keitin makaroonia ja söin.
Sitten taas olin. Kävin koneella (kyllä kävin täällä blogissakin) ja sitten sisko ja hänen poikaystävänsä tulivat meille. Sisko teki makaroonilaatikkoa (jesh! Makaroonipäivä-.-!) ja se oli kyllä ihan hyvää. Oleilin myös ulkona ennen ruokaa ja saatoin hyvin mielin kaikessa rauhassa metsästää metsämansikoita kun tiesin että Skidi on turvassa kuistilla porttien takana. Meidän piha (ainakin takapiha) pitäisi aidata, koska se on oikeasti ehkä maailman ärsyttävintä ja pelottavinta kun pitää vahdata ettei koira juokse autotielle. 'Meidän' tie kun on sellainen pikku hiekkasorasivutie ettei siellä ne hullut sataa kaahaavat huomaa jos tielle eksyy 'pieni' vaalea chih. Olen kyllä lupautunut aitamaan meidän koko pihan, mutta ei se vielä oikein ole edistynyt...
Mutta! Mitä ihmettä? Olen taas harhautunut vaikka kuinka pitkälle aiheesta:-o! Niin eli ruuan jälkeen söimme mamman marjapiirakkaa (marjoina erinomaisesti toimivat punaiset viinimarjat, tuo kivaa kirpeyttä, jota piirakka, ainakin omasta mielestäni, kaipaa) ja joimme kahvia. Sitten 'huilin' vähän aikaa ja sitten lähdettiin marjastamaan.
Meillä kasvaa tässä lähistöllä aivan huimasti marjoja. Metsät ovat täynnä puolukka, mustikkaa, mansikkaa ja vadelmaa. Vadelmaa tuntuu olevan jotenkin super paljon, joten sitä poimimme. Tai siis isi ja äiti keräsivät, minä ja Hippu syötiin ja Skidi vain katseli vierestä. Taisin syödä kyllä hieman liikaa, mutta ei se haittaa. Kesän viimehetkistähän pitää ottaa kaikki irti! Siitä sitten päästäänkin tähän hetkeen, kun istuskelen sängyllä ja kirjoitan teille. Samalla yritän hieman mietiskellä huomista, mutta mitä sitä turhia murehtimaan;-D! Nauttikkaa tekin? Jookos.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tänne kyssät ja kommentit.
Kaikki asialliset julkaistaan:-)!

Kiitos kun kävit, jätithän jälkeesi kommentin? :-)