18.6.2014

Leikkimökissä ja mökillä

Heippa!
Tuossa viime viikolla Petra tuli meille ihan extempore yökyläilemään. Ja kuinka ollakaan, nukuimme leikkimökissä ne kaksi yötä mitä neiti meillä asusteli.
Meillä oli hauskaa, ainakin minun mielestäni. Nauroimme, juttelimme, söimme, kuvailimme ja nauroimme vähän lisää. Tällaisia hetkiä minä tarvitsen. Voi heittää aivot narikkaan ja mennä täysiä. Tehdä mitä huvittaa, juosta metsässä vaikka paljain varpain. Vaihtaa asua joka hetki ja laittautua. Vain jotta voisi mennä metsään sekoilemaan kaverin ja kameran kanssa.
Ja tarvitsen myös sitä, että illalla saa valvoa myöhään ja käpertyä oma koira kainalossa unten maille. 
Vaikka se myöhään valvominen tarkoittaisikin sitä, että aamulla on kamala olo. 
Ja vaikka se kylmässä leikkimökissä nukkuminen tarkoittaisikin sitä, että herää kolmen aikaan yöllä aivan tajuttomaan kylmyyteen, on se sen arvoista. Sitä paitsi, minullahan on kaksi lämpöpatteria, jotka voi napata kainaloon (tunnetaan myös nimillä Hippu ja Skidi). Ja kaikkein tärkeintä; voi edes hetkeksi sysätä kaikki ajatukset johonkin nurkkaan.

-----

Noh, kävimme myös tuossa jokin viikonloppu ihan pyöräretkelläkin. Siitä kerronkin teille kuvien ja kuvatekstien muodossa.





 Pysähdyttiin tuollaiselle kauniille metsätielle ja sieltä löytyi tuollainen ihan hiiiirmuisen suuri puu. se oli oikeasti iso!

Mökki<3
Majoituimme siis n. 20 poljetun kilometrin jälkeen Petran mummin mökille. Oli muuten symppis paikka<3


Kyllähän meidän oli sitten myös molempina iltoina pakko paistaa lettuja :D!


Ja sitten alkoi yö. Sumu hiipi pellolta järvelle ja ne maisemta oli oikeasti ihanat. Me kalastettiin keskellä yötä. Ei silloin saatu muistaakseni kalaa, mutta kyllä me muuten saatiin vaikka miten monta kalaotusta. Muutama ahvenkin päätyi pannulle. Mutta siis tuohon maisemaan palatakseni, rakastuin siihen, sumuun, viileään kesäyöhön ja öiseen pystyssä kukkumiseen pihalla. Fiilistelyyn. Ja sitten siihen kun juostiin kamalaa kyytiälämpöiseen mökkiin <3. Ihanaa tämä kesäelämä ^_^!
 

 Ja hullaannuttiin myös pelaamaan pullonpyöritystä. Kyllä vain, siinä oli todella paljon järkeä: kaksi väsynyttä tyttöä pelaa keskellä yötä pullonpyöritystä. No mutta anyway, Petra sai tehtäväkseen punoa minulle järvikortteesta taideteoksen. Tuo on kuulemma jokin kalantappoväline. Oli siinä myös kuulemma kirjailu swahiliksi, mutta ei siitä sen enempää x)...


Kaiken kaikkiaan mahtava mökkireissu. Skidikin tykkäsi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tänne kyssät ja kommentit.
Kaikki asialliset julkaistaan:-)!

Kiitos kun kävit, jätithän jälkeesi kommentin? :-)