26.6.2014

ELÄIMET: Agilitya sateessa? Skidin mielestä not...

Heippa!
Oltiin tuossa maanantaina jälleen Skidin ja Hipun kanssa agilityssa. Oli vähän ikävä keli, kun satoi, joten koirat toimivat sen mukaisesti.
Itse asiassa kaikki muut koirat tuntuivat saavan suorastaan virtaa sateesta, kun minun kaksi etanaani valuivat radan läpi.
Rata meni näin (anteeksi erittäin huonot paint-taitoni :D!):

Höh. En nyt voikaan lisätä sitä kuvana, koska blogger sanoo, ettei se ole kuva.
Nooh. Kerron sitten.

Eli ensimmäiseksi oli hyppy, sitten toinen hyppy, mutkaputki, jonka jälkeen puolen vaihto ja pituus, sitten kaksi hyppyä lisää, toinen mutkaputki ja sitten hyppy sekä a.
Unohdin viime viikolla agitreenit, joten a oli Skidille ihan uusi juttu. Hienosti se kuitenkin sen meni, kontaktikin oli kuulemma erinomainen. Skidi tuntuu muutenkin rakastavan kontaktiesteitä (oikeinkirjoitus?), sillä kotona treenatessakin se karkaa aina keinulle... Noissa treeneissä se ei ole vielä koskaan karannut muille esteille. Muutenkin se käyttäytyy yleensä esimerkillisesti siellä, muttei kotona tai ylipäänsä missään muualla... Höpsö.
Mutta niin siis maanantai oli poikkeus sääntöön. Kyllä Skidi sen radan meni, mutta kilpikonnakin olisi voittanut sen nopeudessa ja kaikenlisäksi se idiootti pissasi joksikin mielenosoitukseksi siihen ensimmäiseen putkeen... Siihen se jäi ihan suuaukolle, katsoi minua ja kyykkäsi. Sitten se jatkoi rataa etanavauhtia, kuin ei olisi tehnyt mitään.
Typerä piski.
Mutta maailman paras typerä piski.
Sitten oli Hipun vuoro. Se meni radan oikein mallikkaasti, eikä edes minun omat askeleissa sekoamiseni vaikuttaneet siihen. Ei Hipunkaan vauhti mikään huippuunsa viritetty ollut, mutta oli se nopeampi kuin Skidi. Ja jälleen sain kuulla ohjaajan sanat: "Noni, sehän on ihan valmis kisoihin!".
Hippu on maailman paras valmiiksi koulutettu piski.
Lopuksi harjoiteltiin vielä rengasta, mutta taas Skidi jäi jälkeen, sillä näin parhaaksi jättää sen autoon. Hipun kanssa sitten menin sellaisen minipätkän: renkaan ja kepit.
Loppulenkillä Hippu sai juosta vapaana, se haastoi kaikkia itseään isompia leikkiin, mutta kun kaveri olisi alkanut leikkimään, Hipulle tuli pupu pöksyyn ja se piiloutui jalkoihini.
Olisi siellä ollut pienempääkin leikkikaveria, mutta eihän Hippu sen kanssa halunnut leikkiä... Niin perus Hippu -.-...

Mutta tuollaiset treenit. Onko näitä kiva lukea? Haluaisitteko lisää tällaisia?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tänne kyssät ja kommentit.
Kaikki asialliset julkaistaan:-)!

Kiitos kun kävit, jätithän jälkeesi kommentin? :-)