14.6.2014

(ELÄIMET:)Kuvailua

Moi!
Mun piti tulla tekemään teille hieno iso postaus. Ja jopa toinen osa tuosta koirien treenaus -"sarjasta". Mutta kun mä muokkailin noita kuvia, niin jotenkin vain väsähdin... Joten tässä teille tämän päivän kuvailun saldo (juhannusruusuista tuli paljon kuvia :'D).



Juhannusruusuista tulikin mieleen, että pianhan on juhannus! Onko teillä jotain suunnitelmia :)? Itsellä ei ole muuta, kuin ehkä "joudun" koiravahdiksi (lue: kinusin koiravahdin paikkaa) Pablolle ja Öykylle, jos sisko tuo ne kotiin. Toivotaan <3!

Arvauksia?
Otin taas vähän jonkinmoista "rakennekuvaa" noista otuksista. Minusta Hipun maha on kyllä hieman pienentynyt. Oletteko samaa mieltä?

18.5.-14
Tänään eli 14.6.-14
Tai en tiedä. Nyt kun niitä tuossa vertaa, niin ei se kyllä paljoa ole kutistunut...
Mitenkäs Skidin maha?

18.5.-14
14.6.-14
No ei se kai ainakaan lihonut ole (toivottavasti)! Olen pitänyt noilla myös jonkinlaista "vaakapäiväkirjaa", eli punnitsen ne kuukausittain ja katson mitä on tapahtunut ja kuinka paljon. Viime punnitus oli 24.5 eli kymmenen päivän päästä. Silloin varmaan postaan siitä jotain :D!

Lisää juhannusruusuja...
Kävin muuten tuossa jokin päivä shoppailemassakin. Mukaan tarttui kaksi paitaa, molemmat alennuksista. Niistä postausta myohemmin.
Niin juu ja ne pyöräretkipostaukset sun muutkin pitäisi tehdä...
No huomenna on aikaa :D!


Nää on kaikki niin samantyylisiä... Koittakaa kestää jooko <3!
Ps. Onko teillä kesätöitä? Jos on niin mitä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tänne kyssät ja kommentit.
Kaikki asialliset julkaistaan:-)!

Kiitos kun kävit, jätithän jälkeesi kommentin? :-)