20.4.2014

ELÄIMET: haasteen keskeltä kuulumisia

Hei!
Nyt viimepostaukset ovat olleet vain tuon haasteen suorittamista, enkä oikeastaan ole päivitellyt kuulumisia lainkaan.

Ensinnäkin, minulle kuuluu hyvää, vaikkakin ajoittain meinaan kuolla tylsyyteen.
Ja sitten eläinten kuulumiset.
Pesoselle kuuluu hyvää. Herra on virkistynyt keväästä, mutta huomaa kyllä ettei se ole enää mikään nuori kissa. Jo 15 vuotias.
Pk:lle kuuluu myös hyvää. Se on sosiaalistunut huimasti, kuten taisin jo jossain postauksessa mainita.
Skidillekin kuuluu hyvää, koirat kävivät tuossa vähän aika sitten rokotuksissakin. Siellä Skidi oli kuulemma ollut oikein reipas tyttö. Tervehtinyt kaikkia iloisesti, eikä ollut päästänyt ääntäkään eläinlääkärin pistäessä rokotusta. Muutenkin Skidikin on piristynyt. Taas on kiva temmeltää ulkona ja makoilla nurmikossa. Tosin kuuliaisuus ei ole vieläkään Skidin vahvimpia osa-alueita. Se kuuntelee milloin huvittaa...
Mutta Hipulle kuuluu osittain huonoa... Sekin kävi rokotuksessa ja oli kuulemma yrittänyt näykätä eläinlääkäriä, mutta se ei ole se huono uutinen.
eläinlääkärikäynnin jälkeen Hipulla alkoi korvat oireilla. Ainahan Hipulla on korvat olleet vähän huonot, mutta eivät ne ikinä ole näin pahat olleet...

Muuten Hippu kyllä voi ihan hyvin. Ja ensi viikollahan meillä alkaa jo agility :-) Itse asiassa tasan viikon päästä! Ja Hippu täyttää seitsemän ja minä neljätoista. Kamalan nopeasti on aika kulunut... Skidikin täyttää lokakuussa jo kuusi. Niin on neljä vuotta vain hurahtanut ohitse.
Inkerin kuulumisia menemme ehkä katsomaan huomenna.

Että tällaista meillä :-).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tänne kyssät ja kommentit.
Kaikki asialliset julkaistaan:-)!

Kiitos kun kävit, jätithän jälkeesi kommentin? :-)