13.4.2014

On siis kevät?

Hei!
Täytyy myöntää. Muutamat viime postauksista ovat olleet erittäin huonoja. Hätiköityjä. Huolimattomia. Yksinkertaisesti huonosti tehtyjä.
En tiedä oletteko te huomanneet sitä, mutta minä olen. Sen takia en ole kirjoitellut "muutamaan" päivään. Tai siis olen kyllä kirjoittanut. Tällä hetkellä minulla on itseasiassa neljä luonnosta. Mutta nekään eivät ole hyviä. Ei vain ole tuntunut oikealta julkaista niitä, joten ne odottavat sitä viimeistelyä.


Ja nyt minulla taas on tunne, että vitsi kun on kiva kirjoittaa. Ja tähän postaukseen aion panostaa. Tänään haluaisin vähän fiilistellä kevättä. Kai siitä uskaltaa jo puhua? Siis siitä, että kevät on täällä. Vai vieläkö Mother Nature aikoo yllättää ja takatalvi odottaa nurkan takana?

 
Noh. Meillä joka tapauksessa on ollut hyvinkin keväinen ilma. Aurinko paistaa, vettä sataa ja linnut laulaa :-). Olen myös etsinyt luonnosta kevään merkkejä.

Ojanpenkassa kukkii leskenlehdet
Metsästä löytyy sinivuokkoja



Marjapuskissa ja vaahteroissa (ainakin) näkyy jo suuret silmut






Ja Inkeri on pudottanut jo aika hyvin talviturkkiaan
Eikös tuossa ole jo tarpeeksi kevättä?


Olen myös innostunut kuvaamisesta aivan uudella tavalla. Ja agilitysta. Ja koirien kouluttamisesta. Ja jäätelöstä <3.


Ja olen myös saanut uuden kuvauskaverin, Pk:n. Nimittäin kun menen ulos kameran kanssa, on joissain lähistöllä pian myös tämä raidallinen katti. Ja yhtenä päivänä (viikko takaperin?) kun menin koirien kanssa keinulle kuvailemaan...


...keikkui siinä keinulaudalla pian myös eräs utelias kissa juuston toivossa.


No, kissapa pelästyi kun keinulauta laskeutui sen alla, se hyppäsi alas keinulta ja pelästyi vielä kaksi kertaa enemmän, kun keinun toinen pää rymähti takaisin maahan. Siitä kissa loukkaantui syvästi minulle ja meni pienen hiekkakenttämme toiselle puolelle kierimään.


Jatkoin koirien koulutusta ja pian Pk tuli taas kiehnaamaan luokseni :-D.


Sama kuvio toistui eilen, kun menin kuvaamaan kevään merkkejä ulos. Jo (alle) minuutin kuluttua Pikku-Kissa oli löytänyt luokseni ja "vaani" minua, Skidiä ja kameraa matalasta heinikosta, marjapuskan takaa. Päätin sitten ottaa tällaisia makrokuvia:



Ja kissa alkoi hyökkäilemään kamerani kimppuun. Sitten se villiintyi aivan täysin ja juoksi pihan poikki ruohikkoon "piiloon". Kuljin kissan luo ja se esitti että sitä ei kiinnosta yhtään. Kummasti kuitenkin se kamera rupesi taas kiinnostamaan kun aloin kuvailla ympäristöä. Taas kissa tuli viereeni kierimään ja kehräämään <3.


No nyt olen jo kätevästi eksynyt aiheesta viidenteen. Eli palataksemme kevääseen.

Olimme Petran kanssa piiiitkästä aikaa tallilla ja kävimme kävelyllä Rouva Hevoisen kanssa. Sää oli mitä ihanin ja Inkeri oli vallan laiskalla tuulella.
Kunnes käännyimme huomattavasti mielenkiintoisemmalle metsätielle. Jo Rouvan askel kiihtyi ja pää sekä korvat nousivat ylös.





 Ja miten sitten Inkeri liittyy kevääseen? No, jos siellä ruudun takana on hevosen omistaja tai hoitaja tai vuokraaja tai kuka tahansa, joka on nähnyt miten hienon muodonmuutoksen hevoset voivat parhaimmillaan tehdä vuodenaikojen vaihtuessa, tiedätte varsin hyvin mistä puhun. Eli jos talventulon huomaa siitä, että hevonen alkaa muistuttaa karvamammuttia, niin vuodenajan vaihtumisen kevääseen huomaa viimeistään siitä, että se tarhan karvamammutti alkaa taas muistuttaa erittäin uljasta hevosta.
Inkerin karvanvaihto on tähän mennessä tehnyt tällaista muutosta:

 


Sitten kun karvanvaihto on totaalisesti ohi, laitan teille ennen-jälkeen kollaasin ;-).

Ja totta kai, paitsi että eläimet vaihtavat sirompaan ulkomuotoon ja luonto ympärillä puhkeaa taas elämään, kevään tulon huomaa myös siitä, että ihmiset muuttuvat yhä iloisimmiksi ja koulua on jäljellä enää puolitoista kuukautta.


Nauttikaa keväästä! :-)

Ps. Jos en ole vielä maininnut, niin Pokker muutti toiselle tallille, lähemmäs siskoa, joten en taida enää kirjoitella tämän Herran kuulumisia ;-(
"Tsiigaa laineet palaa, mä istun haikeena taas
se on vaikeeta mut maisemaa taas vaihdettava.
Toivon et viel törmätään, mut sanon kaiken varalt
hyvästi
"
 -Cheekin kappaleesta Soitellaan-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tänne kyssät ja kommentit.
Kaikki asialliset julkaistaan:-)!

Kiitos kun kävit, jätithän jälkeesi kommentin? :-)