16.12.2013

16.luukku

Katsoin eilen illalla eeddspeaksin videota ja videossa hän puhui siitä, kuinka jotkut ihmiset muistavat täydellisesti kaikki päivät (esim. että, kuinka monta päivää on missäkin kuussa jne.) ja rupesin tottakai pohtimaan itseni kohdalla tätä samaa.

Joulukuussa olen aina jotenkuten muistanut, että monesko päivä on (koska jouluaatto), mutta muuten en oikeastaan tiedä päivistä mitään.
Tai tietysti, jos on jokin ns. "kiintopiste" eli, että on vaikka sanottu, että 15. päivä on koe ja muistan, että se viidestoista päivä on keskiviikko, niin siitä voin jotenkuten laskea, että monesko päivä on esim. seuraavan viikon maanantai.

Mutta siis tänään vanhemmalla siskollani on synttärit, jei! Onnea sisko, jouluna saat lahjan:-D! Ja tiedän (en siskon synttäreiden takia, vaan ihan muuten), että tänään on 16. päivä ja että jouluun on enää kahdeksan vaivaista päivää!

Minun pitäisi vielä siivota (mieluiten ennen 19. päivää) ja ostaa äskettäin mainitsemani siskon lisäksi myös vanhemmille lahja. Ja koirille. Ja kissoille. Ja ehkä polleillekin. :-)

2 kommenttia:

  1. Iloista synttäriä sun siskolle(:!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sisko kiittää:-)
      (tai ainakin minä kiitän hänen puolestaan:-D)
      Kiitos kommentista:-)

      Poista

Tänne kyssät ja kommentit.
Kaikki asialliset julkaistaan:-)!

Kiitos kun kävit, jätithän jälkeesi kommentin? :-)