25.6.2013

Jokainen on hieman hullu(?)

Hei! Nyt on koiravieraat lähteneet ja on ns. "loma-arki" palannut. Eilen käytiin vähä shoppaas ja sain vihdoin bikinit. En jaksanut vaivautuu kattoo mitä makso, mutta Stadiumista ostettiin.
Jaja sitten illalla rakennettii isin kaa yks portti kuistille (kuva alla) ja rakennetaan varmaan toinen samanmoinen tänään niin sitten voi koirat olla kuistilla eikä niitä tarvii vahdata koko ajan. Oma toiveenihan olisi aidata koko takapiha, mut meillä se on niin iso et ei vanhemmat suostu sen aitaamiseen, mut onneks ne suostu rakentaan ees noi portit.

Tällänen:



Mut joo sit tän postauksen pääaiheeseen: Tutustutaan vähä meidän eläinten outoihin/hauskoihin tapoihin/tempauksiin.
Alotetaan vaikka rakkaasta Skidistämme<3. Skidillähän on monia outoja tapoja, mutta mainitaan nyt niistä mm. tämä; Skidin on aina pakko syödä/istua/maata maton päällä. Se ei voi esim. syödä ruokaansa lattialla vaan menee musuuttamaan sen maton päälle. Ja samoin myös jos käsken sen istua tai mennä maahan, niin jos lähellä on matto niin se tekee sen pikemminkin siinä kuin lattialla. Noh kai lattia on ällökova ja kylmä-.-...
Sitten Hippu. Hippu on älykäs ja huvittava koira. Se esim. haluaa aina kaivautua (jos siihen on mahdollisuus) peiton alle. Skidikin on itseasiassa matkinut/oppinut Hipulta kaivautumisen jalon taidon. Tuon peiton alle kaivautumisen takia Hipun pedissä pitää aina olla peitto jonka alle kaivautua:'). Hippu on myös melko arka ja pelkää jos jonkin moisia outoja kapistuksia ja kovia ääniä. Jos Hippu huomaa jonkin Hipun mielestä epäilyttävän asian, se menee "tökkimän/kaivelemaan" kyseistä esinettä. Tai siis sitä on vähän aikea selittää mutta se ns. "silittelee" tai pikemminki "taputtelee" esinettä tassullaan ja jos esine liikahtaa Hippu pakenee tai rupeaa leikkimään esineen kanssa... Kovia ääniä Hippu haluaa paeta aina syliin tai lenkille. Hippu myös osoittaa haluavansa lenkille siten, että se menee eteiseen (jossa remmejä ja valjaita/pantoja säilytetään) ja rupeaa "taputtelemaan" tassullaan tai tökkimään kunolllaan omia lenkkeilyvarusteitaan.
Myös siskon koirilta löytyy huvittavia tempauksia, tai lähinnä Öykkäriltä. Se nimittäin meillä hoidossa ollessaan pelästyi mm. pupua ja kottikärryä:'D. Lisäksi sisko kertoi että se on joskus kampannut Pablon...
Pablo puolestaan pitää "lauman tarkasti koossa" (kuten jo viime postauksessa taisin mainita). Lenkillä nimittäin jos joku menee piiloon Pablo huomaan sen melkeinpä heti ja etsii "kadonneen" henkilön:-D.

Huh. Tulipas pitkä, no toivottavasti jaksatte lukea!;-).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tänne kyssät ja kommentit.
Kaikki asialliset julkaistaan:-)!

Kiitos kun kävit, jätithän jälkeesi kommentin? :-)