26.6.2013

Läkähdyn!

Heippa taas lukijat! Eilen ja tänään on ollut tosi kuuma ilma... Suorastaan läkähdyttävä! Auton mittari näytti jtn. 31 astetta... Joo. Eilen kävin itseasiassa (vihdoin) uimassa! Vesi oli aika kylmää, mutta todellakin ihanan vilvoittavaa 8-D! Lisäksi Petra oli (again) meillä ja nukuttiin (again) riippumatossa. Minulla oli pitkähihainen paita ja oikeasti meinasin läkähtyä kuoliaaksi...
Vitsit oikeesti venttaan sitä Savonlinnan reissua. Ei sillä etteikö täällä olisi kivaa, mutta haluan mm. mökille ja shoppaan:-). Ei ole siis vielä ihan varmaa millon palataan, mutta lähetään sillon ens keskiviikkona ja yritän huom. yritän päästä joka päivä koneelle ja tekemään postauksen, muuten-tulee-sairaan-pitkä-postaus-jota-kukaan-ei-jaksa-lukea-ikinä. Piste.
Jansku itseasiassa sanoikin viime (eiku toissa) postauksesta, ettei noin pitkii pliis, joten nyt yritän hiukan lyhentää:'D.
Mutmut, ei muuta. Eiku joo, saatiin iskän kaa tehtyy se toinenki portti, mut koska kamera on delannu, en jaksa ottaa kuvia tolla "huonolla" kameralla. (Ei se oikeesti oo huono, en vaan tykkää kuvata sillä).
Joo, mut se on lähes samanlainen kuin eka;-). Joo eips muuta! Moikkelis!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tänne kyssät ja kommentit.
Kaikki asialliset julkaistaan:-)!

Kiitos kun kävit, jätithän jälkeesi kommentin? :-)