8.6.2013

Jee! Kuvia!

Hello! Blogissani on selvästi taikaa!! Eilen nimittäin kun valitin teille huonoa säätä, niin sen jälkeen ei sitä ole näkynyt! Päinvastoin:-D! Noh, eilen taisin olla koirien kanssa ulkona? Jep olin koirien kanssa ulkona ja ne rallittelivat pitkin pihaa.
Skidi jahtasi Hippua ja koska Hippu on ruumiinrakenteen ja peruskunnon/-jaksamisen takia Skidiä selvästi nopeampi, niin Skidi suuttuu aina näissä "hippaleikeissä" siten, että se alkaa haukkua juostessaan kimakkaa harmihaukkua ja Hipun kiinni saatuaan, se murisee tälle kiukkuisesti. Ei vihaisella mielellä vaan harmistuneella, aivan kuin pikkuinen sanoisi Hipulle; "Miksi sinä juokset aina noin kovaa?!";-D.
Hippu tietenkin nauttii Skidin hitaudesta ja juoksee sydämensä kyllyydestä sitä "pakoon". Jossain vaiheessa se kumminkin hidastaa ja antaa Skidin "voittaa". Kohta se kumminkin taas sinkoaa maasta pystyyn ja juoksee ympäri pihaa Skidi perässään.
Tälläistä ne leikkivät yleensä aina ulkona:-).
Kun sain koirat rauhoittumaan yritin kouluttaa niitä, mutta se oli toivotonta, koska kumpikaan ei jaksanut enää keskittyä. Niinpä menimme sisään. Sitten lähdimme illasta viettämään serkun lakkiaisia (emme siskoni lakkiaisten takia ehtineet sinne viime lauantaina) ja sieltä tultiin vatsa n. klo: 23.00(?).

Tänään nukuin kymmeneen ja herättyäni ja tehtyäni kaikki aamutoimet, lösähdin sohvalle. Makoilin siinä hetken (parikolme tuntia) kunnes iskä toi iloisen yllätyksen; uudet patterit kameraan! Ja koska ulkona on kerran kaunis ilma niin tottakai päätin mennä ulos kuvailemaan! On kuuma eikä koiratkaan jaksaneet keskittyä, joten en muutakuin kuvannut, ei siis koulutusta tms... Mutta vihdoin. Siis VIHDOIN, saatte taas tuoreita kuvia:-D!!!!!! Ja tässä näitä tulee:

Skidi haistelee kesää:-)











 Luoksetuloa:


 Nenäkuvia:





 Nautiskelua:
 




Ja vielä sisältä yksi;-)
Hyvää viikonloppua kaikille!

5 kommenttia:

Tänne kyssät ja kommentit.
Kaikki asialliset julkaistaan:-)!

Kiitos kun kävit, jätithän jälkeesi kommentin? :-)