21.6.2013

Nyt se sitten hajos...

Hei! Mites teidän juhannusaatto(?) on sujunut? Toivottavasti hyvin! Itse olen ollut yksin kotona koirahoitajana. Omien vipeltäjien lisäksi myös siskon kaksi hollanninpaimenkoiraa on hoidossa meillä juhannuksen yli. vanhempi niistä pärjää (ja viihtyy) häkissä, joten se on siis ulkona kauniissa juhannussäässä. Nurempikin niistä PÄRJÄISI häkissä, mutta neitipä ei VIIHDY siellä ja kuvitelkaa. Se kipeää n. 2-3 metrisen aidan yli. Sitä on vähän vaikea selittää, mutta uskokaa tai älkää, niin se vain tekee. Ja niille jotka eivät tiedä millaine holsku on, niin se on aika paljon saksanpaimenkoiran ja belgianpaimenkoiran tyylinen ;-).
Mutta joo. Nuorempi siis ei pysy missään aitauksessa, jos siinä ei ole kattoa. (Pitäisi kai kyhätä joku kanahäkki tuonne pihalle....) Ja olen "joutunut" käyttämään neitiä ulkona tässä pitkin iltaa. Ei siinä muuten mitään mutta vähän vaan jänittää jos nuori innostunut koira äkkää jotain ulkona niin ei siinä minulla ole paljon sitten enää vaikutusvaltaa. Ja siskon mukaan "pikku"neiti ei edes anna kovin helposti kiinni. Mutta muuten molemmat holskut ovat kyllä kovin valloittavia otuksia!

Muuten täällä olisikin aivan ihastuttavaa, mutta kun kamera meni sitten lopullisesti rikki... Yhden "juhannuskuvan" sain napattua, mutta siihen se sitten jäi. En todellakaan tiedä mikä sitä kameraa vaivaa, mutta toivottavasti saisin uuden:-). Onhan meillä tuo "minijärkkäri" tai jotain mutta en sitten yhtään tykkää kuvata sillä kun se ei tarkenna tai mitään...:-[


Niin. Tällainen "kaaos" täällä, toivottavasti muillakin on hauskaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tänne kyssät ja kommentit.
Kaikki asialliset julkaistaan:-)!

Kiitos kun kävit, jätithän jälkeesi kommentin? :-)