7.6.2013

Ukkosta ja rakeita

Heipsan! Viime postauksesta onkin jo aikaa! Viimeksi siis kirjoitin yli viikko sitten ja on ollut tuskaista olla erossa blogista... Syy siihen, miksen ole ollut koneella, löytyy helposti; laiskuus+huonot kelit. Niin. Täällä on ollut viimepäivinä (maanantaista saakka?) sellainen keli, että eka on ollut aurinkoinen päivä, siitten on ruvennut ukkostamaan ja sen jälkeen on satanut kaatamalla vettä ja RAKEITA, ukkosen jyrinän saattelemana. Siiten ukkonen on lakannut ja pikkuhiljaa rakeetkin loppuneet ja sitten on vain satanut, joka sekin on loppunut nopeasti. Eli tälläinen kiva kesäkeli. Hippuhan on ollut ukkosen takia aivan kauhuissaan, se kun on sellainen ääniherkkä...
Niin mutta nyt katsaus viimepäiviin:

to 30.5 ei tainnut tapahtua yhtään mitään. Eli makasin sohvalla kaukosäädin kädessä ja Skidi kainalossa.
pe 31.5 oli riehakas ja iloinen viimeinen koulupäivä ala-asteella. Sen jälkeen "juhlistimme" päivää Petran kanssa piknikillä. Minulla oli aluksi mukana molemmat tytöt, mutta sitten totesin, että Skidin koulutus on mahdotonta jos Hippukin pyörii jaloissa, joten äiti haki Hipun kotiin. Skidi oli melko laiska, mutta keräsin siitä energiaa harjoitellen tänne-käskyä. Skidihän osaa sen jopa paremmin kuin Hippu, mutta kertaus ei ole pahaksi koskaan. Niinpä se viiletti edestakaisin luokseni. Lopuksi vielä sivulle-käskyn harjoittelua ja kyllä sekin jo pikkuhiljaa alkaa upota chihuahuani paksuun kalloon. Treenin jälkeen Skidi ja Minni herkuttelivat porsaan sydämmellä ja parilla muullakin namipalalla ja tietysti juomana oli raikasta ja kylmää vettä. Me ihmiset sen sijaan söimme viinirypäleitä, sipsiä&dippiä, keksiä, mehujäät ja limppaa.
la 1.6 oli kauan odotettu pääte. Sen jälkeen menimme tekemään toisen siskoni kanssa viimehetken valmisteluja siskoni lakkiaisiin. Niitä sitten juhlittiinkin koko loppupäivä. Koirat olivat lakkiaisten ajan ulkona koottavassa pentuhäkissä (en osaa selittää, mutta kaikki varmaan ymmärtävät millainen) ja Skidin mielestä se ei ollut yhtään kivaa. Aluksi se vain ulvoi ja haukkui, mutta tajusi pian ettei pääse sieltä sisälle vaikka miten huutaisi. Niinpä se tyytyi olemaan vain ovikellona, ja ilmoitti äänekkäästi aina kun joku tuli pihaan. Kun se vihdoin pääsi sisälle, oli raukkaparka niin väsynyt, ettei jaksanut edes rähjätä vielä talossa olleille vieraille.
su 2.6 en oikeasti muutakuin nauttinut.
Ensimmäisen lomaviikon olen nyt viettänyt Petran kanssa. Pezu oli meillä ke-to yön ja sen me saimme viettää kokonaan riippumatossa, viimeksi vanhemmat nimittäin patistivat meidät sisään. Olemme myös käyneet tallilla katsomassa varsoja, joista kolme onkin päässyt laitumelle emineen. siellä ne mussuttivat ruohoa ja nukkuivat. Jokainen niistä uskaltautui myös silitettäväksi portille. On ne vaan NIIIIIN söpöjä<3. Tänään ajattelin touhuta koirien kanssa jotain. Ehkä. Mutta toivottavasti kaikilla on ollut kiva loman alku, minulla ainakin on ollut huonosta säästä riippumatta:-)!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tänne kyssät ja kommentit.
Kaikki asialliset julkaistaan:-)!

Kiitos kun kävit, jätithän jälkeesi kommentin? :-)