9.6.2013

Päikkärit

Hei vaan taas! Tänään otin kuvia koirien päikkäreistä<3. Sen jälkeen menin ulos niiden kanssa (Skidi ei tykännyt yhtään) ja otin, tai ainakin yritin ottaa, niistä seisomakuvia. Ne nyt eivät ole oikein minkäänlaisia, mutta vannon; Yritys oli hyvä:').

Aika huvittava juttu. Katsoin erään blogin innoittamana (viksujaemmi.blogspot.com) "Haun avainsanat" eli millaisilla hakusanoilla blogiin on eksytty. Siellä oli kaksi hakusanaa. Tottakai perus mylifedoglife.blogspot.com, mutta sitten oli myös tälläinen hakusana: skotlanninhirvikoira läähätys. Minun oli tietenkin pakko katsoa miten ihmeessä se liittyy blogiini ja huomasinkin miten google tosiaan oli löytänyt nämä kaksi sanaa blogistani:  
 "Koiratkin nauttivat, mutta kun Skidi rupesi läähättämään todella paljon, ... lopetettu vanha rouva Nelli, rodultaan hän oli skotlanninhirvikoira:"  
Näin siis joku on löytänyt blogini. Hyvä mutta huvittavaa juttu:-D.

Öö-öö mitäs pitikään pulista... Niin! Skidi on nykyään ruvennut tekemään sellaista, että toki se nauttii kesäilmasta jne. jne., mutta se ns. "toimii" (eli tekee temppuja jne.) vain sisällä...
Ärsyttävää, mutta nyt pitää vain kouluttaa sitä paljon sisällä ja ulkona, jottei se lakkaa kohta kokonaan tottelemasta ulkona.
Sen takia tuo Skidin ns. "seisontakuva" on vähän sellainen kuin on. Mutta sisällä Skdi taas oli vaikka kuinka eloisa. Mutta tietysti heti kun otin kameran esille se "rupesi taas poseeraamaan" eikä ollut enää "eloisa ja luonnollinen". (Minusta muuten tuntuu että käytän älyttömästi lainausmerkkejä ja lyhenteitä...)
Mutta ennen kuin tämä menee tylsäksi niin tässä kuvat;-D:


Ensin "rakenne"-kuvat:


 Sitten krooh pyyh:









Unista sunnuntain jatkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tänne kyssät ja kommentit.
Kaikki asialliset julkaistaan:-)!

Kiitos kun kävit, jätithän jälkeesi kommentin? :-)