15.6.2013

Touhupäivä

Hei!
Tänään on ollut touhukas päivä. Otin vihdoin itseäni niskasta kiinni ja lähdin lenkille :-D! Oli tosin melko kuuma lenkkeilylle, mutta koirat nauttivat siitä. Skidi väsyi melko pian, kuumuuden takia, mutta Hippu joka ei juossut niin paljon kuin Skidi, jaksoi kyllä.
Itsekin otin pari spurttia, mutta totesin että jos on näin kuumia päiviä, niin en kyllä ala juoksentelemaan.... Tosin nyt ei saisi valittaa kun on kaunis keli. En minä ainakaan kaipaa sadetta, rakeita ja ukkosta.

Tänään myös kokeilin ajella ruohonleikkurilla. Se oli hauskaa :'D! Isä on nyt ostanut päältä ajettavan ruohonleikkurin ja kyllähän sillä kelpaa ruohoa ajaa!

Tämän kaiken jälkeen lähdimme vielä mummulla käymään ja tottakai koirat tulivat mukaan:-). Harmittaa älyttömästi, ettei kamera ollut tänään matkassa, koska olisin saanut älyhyviä kuvia niin mummulta, kuin myös purtsilta ja ihan kotipihasta. No joskus toiste sitten;-). Mutta tälläinen päivä tänään.

Näkemisiin!

Ps. Skidin matkapahoinvointi on hellittänyt, se ei oksentanut meno- eikä paluumatkalla. (Matka n. 1,5 h) Edistystä Skippo!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tänne kyssät ja kommentit.
Kaikki asialliset julkaistaan:-)!

Kiitos kun kävit, jätithän jälkeesi kommentin? :-)