17.7.2013

Kirpputorilöytöjä

Hei! Tänään oltiin siis äiti, minä ja Petra kirpputoreja koluamassa.
Reissulta mukaan tarttui kolme mukia (+kahden mukin lautaset), kolme kynää, vihko ja villapaita. En tajunnut räpsäistä kuin mukeista/kupeista kuvat mutta siis vihko, kynät ja paita eivät löytyneet kirpparilta vaan olivat jonkinasteisia heräteostoksia. Kynät + vihreä vihko (kannet 100% kierrätyskartonkia) suomalainen kirjakauppaa yhteensä 4.80e (tai 4.70e?) ja paita Lindexiltä allennettuna (-70%!) 8.98e ja mukien hinnat kuvien alla!



Tälläinen 'pakko ostaa, on niin halpa!'-syyllä ostettu muki maksoi (vain!) 70snt ehjä puhdas simppeli kaunis kahvikuppii!
Oma henk. koht suosikki, maksoi 1e.
Ja viimeisimpänä muttei vähäisimpänä ihana pieni pirtsakka kuppi oli kolmesta mukista/kupista pienin ja kallein, se nimittäin maksoi 2euroa!


 Ja nyt ajattelinkin (olen jo piiiitkään ajatellut) laittaa muttaman blogin jotka mielestäni ovat hyviä ja joita on hauska seurata:
koivuhaka
aamukahvilla
Riemuloikka
Etutukka tyttö
Modernisti Kodikas
KaikkiElämäniKoirat
Rouva Jii
Open your eyes
My heart is stereo
Muutamaa noista olen vasta ruvennut seuraamaan mutta miten ihanan pirteää, eläytyväistä kirjoitusta. Ei voi muutakuin eläytyä jokaiseen tunteeseen minkä jokainen uusi postaus välittää. Ja voi vain toivoa, että olisi joskus itse yhtä hyvä bloggaaja<3. Kiitos teille.

Ja sitten vielä loppuun ilmoitusasiaa: Petra aikoo ilmeisesti perustaa blogin, jonka osoitteen kuulutan sitten täälläkin jahka neiti sen saa tehtyä!
Ja Skidi on joko laihtunut (eilisen punnituksen perusteella) 0,2kg tai lihonut 0,1kg, kun taas Hippu on laihtunut joko kokonaiset 1 tai jopa 1,6 kg! Tosin en ole aivan varma voiko tuloksiin luottaa, mutta kyllä Hippu ainakin on laihtunut, nyt se itseasiassa on (omasta mielestäni) hyvän paksuinen, mutta Skidividi kyllä saisi laihtua vielä pikkiriikkisen;-)!
Muttamutta. Huomenna myymään buffettiin ja sitten Petra tulee meille yöks ja sitten mennään pejantaina markinoille;-D!

2 kommenttia:

Tänne kyssät ja kommentit.
Kaikki asialliset julkaistaan:-)!

Kiitos kun kävit, jätithän jälkeesi kommentin? :-)