22.7.2013

Muutto huoneesta toiseen

Heips! Viime viikonloppu oli melkoisen kiireinen, tai ei kiireinen, mutta oli tekemistä ainakin koko viikonloppu. Minä nimittäin muutin uuteen huoneeseen. Projektihan piti saada valmiiksi viikonlopun aikana, koska viikolla sitä ei ehtisi tehdä, joten siinä sitten siirreltiin tavaroita paikasta a paikkaan b.
Ennen-jälkeen-kuvia en ottanut, mutta kaipa jossain vaiheessa saatte tutustua huoneeseeni kuvien välityksellä. Ehkä.
Niin ja ns. 'kiirettä' lisäsi vielä sekin, että sunnuntaina oli yhdet rippijuhlat joita ennen piti saada huone kuntoon. Ja kyllähän se suurin piirtein saatiinkin.
Aivan valmishan huone ei vielä ole, sillä sieltä puuttuu vielä muutama pikku elementti mutta suurin piirtein valmista on!
Skidi hieman ihmetteli muuttoa ja puikahtikin oven raosta ulos, mutta palasi pian takaisin.
Hippu taasen muuttaa petinsä mukana, eli siellä missä pehmoinen peti on, siellä on todennäköisesti myös Hippu.

Myös Öykkäri oli taas vaihteeksi hoidossa ja samanlainen yörytmi sillä vieläkin on; keskellä yötä herätään vinkumaan jne. (Öykkiksen yötavoista voit lukea lisää täältä). Ja tottakai Pablokin oli hoidossa (tai itseasiassa herra on ollut hoidossa jo vähän aikaakin), mutta poitsu joutui nukkumaan häkissä.

Eipäs muuta;-).

4 kommenttia:

  1. hups, laitoin ensin edelliseen postaukseen (mihin se oli tarkoitettukkin) mutta kone sekosi ja luulin laittaneeni sen uudestaan sinne enkä tänne :P

    VastaaPoista

Tänne kyssät ja kommentit.
Kaikki asialliset julkaistaan:-)!

Kiitos kun kävit, jätithän jälkeesi kommentin? :-)