25.7.2013

Tauko+syy taukoon

Heipsulihei!
On ollut taas pikkuisen taukoa, mutta nyt siihen on 'hyvä' syy. Päätin nimittäin tänään, etten halua tylsää blogia jolloin joka päivä tulee ns. 'samaa perustekstiä', vaan haluan oikeasti mukavan ja helposti seurattavan blogin. Niinpä siis päätin jatkaa linjalla "kerron sen blogiin jos on jotain kerrottavaa".
Tämähän ei siis tarkoita sitä että kävisin täällä vain kerran kuukaudessa, mutta saattaapi jäädä muutamakin päivä postauksien väliin, jos ei ole mitään 'oikeaa asiaa'.

Noh. Eihän minulla nytkään ole 'oikeaa asiaa' paitsi että tuo mitä äsken selitin ja sitten vielä sekin, että huomenna tulee varmaan kuvia niistä koulukisoista+Savonlinnan reissusta-jotka-kaikki-ovat-jo-unohtaneet. Se vain on vähän jäänyt...
Ja muutenkin huomenna siis taitaa tulla sellainen puhelimentyhjennyspostaus (vai mikälie?).

Jepulis. Ei minulle ole tapahtunut mitään, paitsi että olen kerännyt vadelmia ja syönyt niitä niin paljon että vatsaan on ruvennut sattumaan. Niitä on vieläkin tuolla metsikössä niin paljon että huhhuh.
Ja nyt ihastelen tätä upeaa 'uutta' huonettani, kun tästä näkyy etupihalle, juuri sinne mihin aurinko laskee ja on kyllä näin kesäiltaisin melkoisen kaunista:'). Tästä kaiken lisäksi näkee mitä etupihalla tapahtuu. Äsken siellä seikkaili Hippu, jonka äiti oli päästänyt ulos takaovesta, mutta joka olikin päättänyt livahtaa etupihalle syömään pupun papanoita-.-. Jeps, tässä meidän lähistöllä asuu ainakin yksi pitkäkorva, hirvi, joku peura ja kettu. Karhu ja ilveskin tällä on kaiketi havaittu ja tottakai täällä 'metsikössä' asustelee myös oravia, jtn. jyrijöitä, käärmeitä, sisiliskoja, sammakoita, myyriä(?) ja erilaisia lintuja+ötököitä/hyönteisiä (eikös ötökät ja hyönteiset ole sama asia:'D). Ja tietysti nuo meidänkin karvakorvat, josta tuli mieleen miten ihana herra Pesonen osaa olla.
Tänään se tuli sisälle, oleili olohuoneessa minun ja koirien kanssa ja kun menin hakemaan marjoja pihalta, kissa seurasi minua kuin koira. Ja kun menin sisälle ei tarvinnut kuin kisuttaa ja sanoa "Pesonen", niin herra tulikin luokse. Ja kun siskokin taas muistutti, että on Pesonenkin jo vanha kissa, niin väkisinkin siinä nousi pala kurkkuun kun ajatteli miten ihana otus tuo Herraseni on...
Niin. Mutta taas eksyttiin aiheesta. Eli. Vaikka ajattelisikin että "millaisia villipetoja täällä asuu", niin kuitenkin päällimmäiseksi tulee mieleen se, että tässä on niin paljon metsää ympärillä, että on erittäin epätodennäköistä, että tapaisin esim. karhun koulumatkallani. Itseasiassa ainoat pedot jotka olen koulumatkallani nähnyt ovat olleet meidän kissat ja yksi pikkuvilaus ketusta. Tietysti olen siis nähnyt myös peuroja parikin kertaa vilaukselta ja pupunkin monesti, mutta ne ovat kadonneet melko nopeasti paikalta.
Hirven (ja ketunkin) bongasivat vanhempani kun he olivat lenkillä Pablon kanssa. Ilveksestä ja karhusta on nähty kaiketi jälkiä läheisellä pururadalla (ainakin ilveksestä, en osaia kyllä sanoa onko karhusta todisteita?) ja pöllökin täällä välillä huhuilee (ja käki kukkuu) ja lintujahan nyt muutenkin vilahtelee ja laulelee pihalla. Oikeasti kuitenkin minun mielestä kaikkein pelottavimpia ovat kyy ja öttiäiset. Hyi.

Joo. En todellakaan tajua miksi rupesin sepittämään jotain 'luontodokumenttia' tässä mutta tiedättepä nyt tuonkin:'D!
Huomenna siis puhelimentyhjennypostaus (onko se oikeasti noin?!)+ käyn aamusta torilla (olipas mielenkiintoista:-D) ja ei muutakuin heippa!;-D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tänne kyssät ja kommentit.
Kaikki asialliset julkaistaan:-)!

Kiitos kun kävit, jätithän jälkeesi kommentin? :-)