8.7.2013

Hieman kuulumisia

Hello taas!
Eilen tultiin Savonlinnasta ja olin niin rättipoikkiväsynyt etten jaksanut tulla koneelle. Kaiken lisäksi Skidi oli jotenkin "sairas", mutta onneksi se osoittautuikin vain väsymykseksi ja matkapahoinvoinnin/stressin jälkipahoinvoinniksi tjtn.
Mutta mutta. Oli erittäin ihana reissu ja totta puhuen voisinkin olla siellä koko loppukesän:'). Hieman haikea olo siis jäi tuosta reissusta, mutta kaipa sinne kohta lähden siskon matkassa, jos sisko nyt ehtii (työ(?))kiireiltään;-D!

Mutta joo. Ennen kuin teitä alkaa rasittamaan minun hehkutukseni niin tässä katsaus viime päiviin:

Keskiviikko:
Pakkaan, annan Skipolle matkapahoinvointilääkkeen ja jännitän lähtöä. Skidi on aivan innoissaan lähdöstä ja osoittaa haluavansa mukaan tunkeutumalla mihin tahansa laukkuun johon vain pääsee:-).
Hippu jännittää että 'mihinköhän nyt ollaan menossa?'. Pian olemmekin jo autossa matkalla Savonlinnaan.
Kun saavumme mökille, "sisustan" pienen huoneeni ja asetun taloksi. pian syömme ja sitten käymme vielä illalla saunassa ja uimassa. Voi kuinka ihanaa mökki elämää, eikö? Ainoa huolenaihe on punkit ja Hipun "pelastus intoilu". Hippu nimittäin haluaa "pelastaa" ihmiset jotka menevät uimaan. Tai itse asiassa vain minut. se itkee ensin laiturilla ja kohta se jo uikin kohti. No Hippu pitää vain pitää remmissä tai mökissä silloin kun olen uimassa. Onneksi punkkejakaan ei löytynyt koko reissun aikana kenestäkään.

Torstai:
Torstaina vain oleillaan; uidaan, syödään karkkia ja lueskellaan auringossa. Kortit eivät sattuneet kenenkään matkaan joten tylsistyminen vie minut välillä raivon partaalle. Kohta kuitenkin uiskentelen järvessä tai mökötän hiljaa tuolin nurkassa. Skidikin pääsi torstaina uimaan. Se ei tosin tainnut nauttia tästä virkistyksestä, mutta sillä oli niin kuuma että oli pakko viilentää koira ennen kuin sillä olisi lämpö halvaus/auringon pistos. Nelli sai kerran mökillä lämpö halvauksen/auringon pistoksen ja se ei ollut kivaa. Joten siis Skidi pääsi vilvoittelemaan ja Hippuhan tuli ihan omasta tahdosta veteen "pelastamaan" minut.

Perjantai:
Lähdemme äidin ja mummin kanssa "aikaisin aamulla" (köhköh.. kymmenen aikaan) kaupungille shoppailemaan. Koirat jäävät isin ja ukin hoiviin mökille.
Kaupoista mukaan tarttui mm. Nälkäpelin "yhteiskirja" siinä siis on kaikki kolme Nälkäpeli-sarjan kirjaa (Nälkäpeli, Vihan liekit ja Matkijanärhi). Se osoittautui paremmaksi kuin hyväksi ja olen lukenut n. 280 sivua eli melkein ensimmäisen kirjan. Sivuja yhteensä koko kirjassa 1053, joten en ole vielä lähelläkään kirjan loppua. Äiti nimittikin teosta osuvasti "tiiliskiveksi":''D. Muta joo illalla mökillä jälleen uimaan ja sitten palaan kirjan pariin, josta sainkin luettua sinä päivänä n. 100 sivua.
Myös enoni ja serkkuni tulevat käymään. He kaatavat jonkin puun isän ja ukin kanssa.

Lauantai:
Siirrymme aamupalan jälkeen tavaravuoren kanssa autolle ja siitä sitten autolla kaupunkiasunnolle. Matkalla alkaa sataa ja onkin ihana (-.-) raahata laukkuja sateessa talon sisälle. Otammekin vain välttämättömimmät, jotta kannettavaa ei olisi kamalasti. Mummi ja ukki asuvat toisessa "asuin kerroksessa" (ns. eteiskerros ja kolme ns. asuin kerrosta + tietysti ns. kellari kerros jossa mm. pesutupa, varastot ja sauna). Hissiä ei ole, mutta matka taittuu helposti kävellenkin.  Koirille tämä on tuttu juttu ja Skidi pysähtyykin juuri oikean asunnon eteen. Sattumaako? En usko.
Käymme vielä Lipalla (eräs jätskikiska) ja meinasimme käydä myös torilla, mutta sinne ei saanutkaan ottaa koiria:-(, joten palaamme kerrostalolle. avaan television ja kirjan ja karkkipussin ja mussutan karkkia kirja ja Skidi sylissä. Äiti ja isä lähtevät estekisoihin katselemaan ja pian mummi ja ukki tulevat tekemään ruokaa. Syömme ja vanhemmatkin palaavat. Käyn mummin kanssa vielä illalla uimassa hyisessä vedessä (virtaava vesi on aina kylmää hyrr...) ja sitten menen suihkun kautta haikein mielin nukkumaan.

Sunnuntai:
Pakkaan, annan Skidille taas matkapahoinvointilääkkeen ja syön aamupalan. Sitten lähdemmekin kotia kohti.

Niin. Näin olemme päässeet tähän hetkeen kun kirjoitan tätä tekstiä miettien menisinkö kauppaan vai en. Kuviakin kyllä räpsin ja laitan ne heti kun saan siirrettyä ne koneelle. Ei muuta kuin heippa ja nähdään!:-)!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tänne kyssät ja kommentit.
Kaikki asialliset julkaistaan:-)!

Kiitos kun kävit, jätithän jälkeesi kommentin? :-)