14.7.2013

Kisatyöntekijä ja kirppiskoluaja

Hei! Eilen oli aluekoulukisat joissa olin avustamassa. Kuskasin lappuja tuomareiden autoista tulostenlaskentaan(?) ja katsoin että kenttä oli puhdas. Onneksi minulla oli myös apuri (suprise!) Petra! Toimimme siis "lappukuskeina" ja "kakkavahteina". Työ oli ihan hauskaa siihen asti kunnes olimme tehneet sitä neljä tuntia... Joten voitte varmasti arvata miten väsyneitä (ja pölyisiä) olimme kahdeksan tunnin jälkeen. Ei saisi valittaa... Tiedetään, mutta pidimme taukoa vain n. 30-40min koko kahdeksan tunnin aikana. Mutta joo ihan kivaa se oli, sen jälkeen tosin oli nilkat pelottavan turvoksissa ja tänään jalat aivan kipeät.
Otin söpöjä kuvia pikku suokki varsasta ja isosta Pokkerista. Myös jossain vaiheessa ns. töiden jälkeen hoidimme Pokkeria tarhassa ja ai että miten se nautti; rapsutuksia, taputuksia, ruokaa ja harjausta neljällä kädellä. Puunauksen jälkeen Petrasta ja minusta oli poistunut viimeisetkin voimat ja lösähdimme autoon...

Kuvia Savonlinnasta, varsasta ja Pokesta heti kun puhelin luovuttaa ne!

Tänään heräsin väsyneenä kymmeneltä, mutta piristyin kun kuulin että lähdemme hieman ajelemaan ja etsimään kirppareita (minusta on tullut jonkin sortin kirppishullu, tosin katselen sieltä vain astioita ja koriste-esineitä). Niinpä siitä sitten lähdimmekin ajelemaan (johtuikohan koko reissu siitä että tänään oli nimpparini?). Ekalta vastaantulleelta kirpparilta ei löytynyt mitään. Itseasiassa siellä ei ollut edes myyjää joten jatkoimme matkaa. Seuraavaksi vastaan tuli pihakirppis josta löytyi, hmm... Vähintäänkin omaperäinen muki ja halpa lautanen (hei c'moon ne maksoi vain 75 snt) joten tottakai ne tuli mukaan!



Tässä tämä erittäin halpa (25snt) lautanen:


Ja tässä tämä erikoinen muki...:
Se makso 50snt ja oli iso muki, joten tottakai otin sen (kauneudesta voi aina tinkiä...?)



Sitten matka jälleen jatkui. Kävimme parissa kahvilassa ja vielä yhdellä kirpparilla, josta löytyikin seuraavat esineet:
 Koiran matkajuomapullo, hinta 1e:


 Ja muki jonka väitettiin olevan Marimekon muki, mutta pohjassa luki made in england... Mukin sivussa lukee kuitenkin marimekko:

Hällä väliä onko aito vai ei, mutta kaunis muki ja se maksoi (vain) 2,50e

Millaisia kirppari kokemuksia teillä on? Mikä on ollut paras löytö vai vihaatteko jo pelkkää sanaa 'kirpputori'?

Koko reissulta mukaan tarttui siis: kaksi mukia, lautanen, koiranmatkavesipullo, herneitä, kaksi tikkaria ja hyvä mieli:-).
Huomenna suunnitelmissa Petran kanssa lenkki, kunhan sää vain sallii. Torstaina menemme kiertelemään mm. vähän lisää kirppareita Petran ja äipän kanssa ja perjantaina on kesämarkkinat, joissa on pakko käydä (Skidin kanssa) joka vuosi;-D!

Millaisia kesäperinteitä teillä on?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tänne kyssät ja kommentit.
Kaikki asialliset julkaistaan:-)!

Kiitos kun kävit, jätithän jälkeesi kommentin? :-)