12.7.2013

Telttailua&elonmerkkejä(?)

Hei! Olen elossa! Vaikka eilis iltana meinasin kuolla kylmyyteen...

Tiistaina olisin voinutkin käydä tekemässä jonkin pikapostauksen, mutta mielestäni se oli turhaa, joten jätin asian sikseen.
Mutta sitten. Keskiviikkona oli lenkki (pikästäaikaa) Petran ja Minnin kanssa. Se oli oikein rentouttavaa ja suunnittelimme vähän sitä sun tätä. Sitten mainitsin ohimennen että 'olis hauskaa päästä teille jo tänään yöks'. Alun perinhän mun piti mennä Petsulle vasta eilen, mutta sitten siinä kävikin niin että olen nyt "asunut" Petran luona keskiviikosta. Eli heitin vain Skipon kotiin (mulla oli vain Skidi sen takia mukana lenkillä, että halusin keskittyä 100%, tai ainakin 95% vain Skidiin ja se on melkeinpä, tai siis se on mahdotonta jos Hipsukin on mukana) ja pakkasin kamat.

Petran luona me pystytettiin teltta (kyllävain) ja nukuttiin siellä. Torstaina heräsin väsyneenä liian aikaisin... Petzu on nimittäin oikea aamuvirkku, toisinkuin minä joka tykkäisi nukkua vähintään puoli kymmeneen. No. Jotenki Petra minut repi ylös makuupussista ja menimme aamupalalle. Sitten oleilimme ja lähdimme katsomaan Skidiä kotiin. Siinä sitten leikattiin tytön kynnet ja harjattiin pois irtokarvat (Skidillä on siis ihan oikeasti kamala karvanlähtökausi ympäri vuoden...-_-).
Sitten keräilin muutaman tavaran joka oli unohtunut kotiin, annoin Skipolle lähtöpusun ja niin me lähdettiin takaisin Petsun luo.
Siellä sitten odotimme ruokaa ja ruuan tulo vain kesti ja kesti ja kun vihdoin ruoka oli valmista oli kumpikin meistä kuolla nälkään. Siis oikeasti. En muista olenko koskaan ollut niin nälkäinen O_O.

Mutta joo. Kun vihdoin kaikki oli hyvin katselimme siinä telkkaa herkkuja napostelen ja oleilimme teltassa. Illalla meille tuli taas kamala herkkunälkä ja päätimme sinä yhdeksän aikaan ruveta leipomaan korvapuusteja.
Ne sitten valmistuivat joskus yhdentoista jälkeen ja oli muutes hyviä<3. Tosin ne paisuivat uunissa valtaviksi. Taikinasta olisi pitänyt tulla kai 32 niin siitä tulikin 13 tjtn:'D...  Hups.

Jeps. Tänään sitten sain vähintäänkin mielenkiintoisen herätyksen. Olin nimittäin sanonut (vitsillä) illalla Petralle että 'herätä mut sit vaikka tunkemalla porkkana suuhun' ja eihän Petsu sitten voinut vastustaa kiusausta. Pelästyin/yllätyin aika paljon tästä herätystavsta. Ainakin sain "aamupalan" vuoteeseen;-D. Kiitos vain Neiti Viherpeukalo, hyvää se oli:-)!

Sitten itseasiassa puimmekin päälle ja lähdimme torille.

Torilta mukaan tarttui:
Porkkanoita (Petran kasvattamat olivat vielä liian pieniä tarkoitukseemme)
Perunoita
Kirjolohi(filee?)
Mansikoita
Herneitä (jotka oli muuten hyviä!)
ja Nauriita (olihan ne niitä?:-D)

ja kai siinä sitten olikin kaikki...(:-D?)


Sitten söimme aamupalaa, katsoimme vähän aikaa telkaa ja söimme mansikoita+herneitä ja sitten aloimmekin jo jossain vaiheessa valmistaa ruokaa.

Menu:
Grillattua kirjolohta+uusiaperunoita, jälkiruuaksi itsetehtyä raparperijäätelöä.

Tuli muutes  hyvää vaikka itse sanonkin.
Eli lohen me siis grillasimme folion sisällä sipuleiden, porkkanoiden ja merisuolan kera.

Oli siis hauskaa ja ruokakin oli hyvää. Oikeaa kesälomaa siis:-)!

Tähän loppuun vielä sellainen, että Petrallahan on siis kääpiöluppakorvakani Vilperi. Ja täytyy sanoa että on se melkoisen vilkas ja muutenkin söpö, ihana ja hauska herra. Olen luullut kaneja paljon passiivisimmiksi, joten ainakin Vilperi on osoittanut käsitykseni (onneksi) vääräksi!

Millaisia teidän/tuttujenne kanit/jyrsijät ovat luonteeltaan?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tänne kyssät ja kommentit.
Kaikki asialliset julkaistaan:-)!

Kiitos kun kävit, jätithän jälkeesi kommentin? :-)