2.12.2014

Joulukalenteri jatkuu: ilmastonmuutos?

Moikka!
Olen nähnyt tänä talvena vain kaksi kertaa lunta ja molempina kertoina se suli pois. Kauimmillaan tuo valkoinen aine pysyi maassa kolme(?) päivää.


Minulle itselleni ei ole väliä, tuleeko musta joulu vai ei, kunhan minun ei tarvitse kävellä kouluun. Eli jos lunta tulee, pitää sitä tulla niin paljon, että kelkalla pääsee kätevästi kulkemaan. Tai sitten lunta ei tule lainkaan ja pääsen kulkemaan pyörällä. Mutta sellaista ällöttävää loskakeliä en siedä.
Mutta taitaa se vain niin olla, että kyllä ne loskakelit viimeistään ensivuoden alussa saapuvat.
Toinen asia mikä jollain tavalla ärsyttää, huvittaa ja toisaalta surettaa, on se, että joka vuosi toistetaan "Tämä talvi tulee olemaan ankarempi kuin koskaan ennen!" ja "Tulossa kuumin kesä miesmuistiin!". Joko lehdistö liioittelee tai sitten tuokin on vain merkki lähestyvästä ilmastonmuutoksesta. Eli tullaanko jossain vaiheessa siihen, että kesä ja talvi ovat molemmat aivan ääripäistä? Pahasti siltä näyttää. Jääkarhuthan ovat vaarassa jo kuolla sukupuuttoon hukkumalla, vai miten se menikään...

Uskotteko te ilmastonmuutoksen näkyvän lähivuosina selvemmin ja miten radikaalisti uskotte sen vaikuttavan elämään maapallolla?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tänne kyssät ja kommentit.
Kaikki asialliset julkaistaan:-)!

Kiitos kun kävit, jätithän jälkeesi kommentin? :-)