21.12.2014

Joulukalenteri: Kuulumisia

Moikka!
Se olisi sitten joulukuun kahdeskymmenesensimmäinen päivä ja aika päivittää hieman kuulumisia.


Aloitetaan vaikka Skidistä. Raukkaparka on ihan väsynyt. Eräänä yönä se nukahti seisaalleen ja kaatui sitten ryminällä, sitä koira tietysti pelästyi ihan älyttömästi, eikä varmaan nukkunut loppuyönä. Väsymys alkaa näkymään siinä ja viimeyönä minun oli aivan pakko kääntää koira kyljelleen nukkumaan, sillä muuten se olisi taas viettänyt yönsä seisaallaan. Hyvä että käänsin, koska koira nukahti lähes välittömästi makuuasentoon päästyään.
Kyllä tämä pikkuhiljaa voiton puolelle kääntyy. Saa sitten nähdä miten käy, kun Öykkäri tulee taas jouluksi kotiin.
Sitten Inkerin kuulumisia. Oltiin pikku aasikonin kanssa tänään jälleen maastoilemassa ja löydettiin eläinten ruokintapaikka (kuvassa oikealla). Se oli Inkerin mielestä ihan huippujännä juttu ja koko hevonen tärisi ja pörisi haistellessaan maahan kaadettuja ruokia.
Inkeri on muuten päässyt eroon kiirehtimisestään, eli se ei enää ns. "vedä" tallille päin mentäessä. Kyllä lenkeillä kuitenkin täytyy koko ajan liikkeellä olla tai hevonen vetää herneen nenäänsä.
Minulle taas kuuluu sitä, että pääte oli eilen ja todistuksen keskiarvo oli (muistaakseni) 9.3. Ihan tyytyväinen olen.
Perjantaina oli sellainen "tonttujuhla" jossa me ilmaisutaidon ryhmäläiset esitettiin näytelmiä. Meidän tonttunäytelmä meni ihan kohtalaisesti omasta mielestäni, kukaan ei unohtanut vuorosanoja jne. En tiedä mitä mieltä muut olivat, tai no, jotkut sanoivat, että se oli hyvä ja jotkut eivät taas löytäneet koko näytelmän "punaista lankaa".
Vuosi on kääntymässä loppuun, rippikoulu on alkanut ja tällaista. Elämä rullaa eteenpäin (liian) nopeaa tahtia ja minä roikun kyydissä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tänne kyssät ja kommentit.
Kaikki asialliset julkaistaan:-)!

Kiitos kun kävit, jätithän jälkeesi kommentin? :-)