17.12.2014

Joulukalenteri: Pikku toipilas

Moikka!
Aiemmin taisin mainita, että Skidiltä leikataan napatyrä. Noh, leikkaus oli ja meni tänään. Seitsemästoista luukku kertookin tapauksesta enemmän.


Se alko siis n. kaksi viikkoa sitten kun Skidin tyrä muuttui. Sillä on siis aina ollut tyrä, mutta nyt se paheni. Saatiin viimeviikon keksiviikolle aika ja kun lääkäri katsoi Skidin tyrää, totesi hän "kyllä mä ton leikkaisin". Sitten varattiin Skidille leikkausaika ja tänään otus "pääsi" leikkauspöydälle.
Iho oli kuulemma "hankalin" kun se on niin ohut. Koiran sisältä löytyikin kaksi tyrää ja molemmat lääkäri korjasi. Sitten vain massu kiinni ja koira sai alkaa heräilemään. 
Skidille ei annettu sitä herätyspiikkiä, lääkäri sanoi ettei tarvi. Koirasta vain olisi tullut kuulemma todella sekava. Ja se oli kyllä ihan tarpeeksi sekava pelkästään kun se heräili itsekseen.

No mutta siis leikkaus meni ymmärtääkseni ihan hyvin ja päästiin kotimatkalle, joka menikin Skidin osalta nukkuessa.
Kun tyyppi sitten alkoi heräilemään, alkoi ensin hirveä huuto. Hippu tuli katsomaan että mikäs nyt ja Skidi hiljeni. Sitten se torkahteli muutamaan kertaan ja nyt on totaalisesti hereillä. Tuo kauluri sitä vähän häiritsee ja kaikin puolin varoo eloansa, mutta eiköhän se tuosta tokene taas. Antibiootteja se saa aamuin illoin neljäsosa tabletin.
Nyt se istuu tuossa vieressä ja katselee maailman menoa. 
Onko teidän lemmikit joutuneet joskus leikkaukseen ja miten ne siitä tokeni?
Jouluun on enää viikko, nyt kaikille tsempit vikoihin päiviin ^_^!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tänne kyssät ja kommentit.
Kaikki asialliset julkaistaan:-)!

Kiitos kun kävit, jätithän jälkeesi kommentin? :-)