6.12.2014

Joulukalenteri: Jos eläimet olisivat ihmisiä

Moikka!
Viidennessä luukussa kurkistetaan maailmaan, jossa Skidi, Hippu ja Inkeri ovat ihmisiä.


Skidi: Skidi olisi aamuvirkku sählääjä. Vieraiden seurassa Skidi kuitenkin jännityisi ja saattaisi olla huomaamattaan jopa ilkeä, koska ei jännittämiseltään osaisi käyttäytyä oikein. Tutussa porukassa Skidi kuitenkin olisi rento ja vähän tyhmyyden merkkejäkin näyttävä tyyppi. Herkut maistuisi Skidille paremmin kuin hyvin ja muutama ylimääräinen kilo olisi enemmän kuin mahdollisia.
Koska Skidi tosiaan olisi hieman tyhmä ja erittäin utelias, joutuisi se usein (yleensä vahingossa) vaarallisiin tilanteisiin eikä hengenlähtö olisi kaukana. 

Hippu: Hippu olisi unta rakastava, mukavuudenhaluinen ja ehkä hieman outo tyyppi. Hippu olisi rohkea ja joltain osin hyvin järkeväkin tyyppi, mutta sillä olisi muutama aivan arkipäiväinen asia, mistä se saisi hermoromahduksen. Ulkona Hippu viihtyisi lähinnä silloin kun se pystyisi ottamaan aurinkoa, mutta lähtisi kuntoilemaan myös huonolla kelillä, koska haluaisi pitää huolta linjoistaan.

Inkeri: Inkeri olisi ruotsalaislähtöinen, pullantuoksuinen suurperheen äiti. Se osaisi pitää katraansa kurissa, muttei olisi liian tiukkis. Persona herkuille Inkerilläkin olisi muutama ylimääräinen kilo, jotka eivät kuitenkaan hidastaisi sen vauhtia! Vanhoilla päivillään, kun viimeinenkin lapsi on lentänyt pois pesästä, on Inkeri omistanut elämänsä pitkille aamukahveille ja mummojumpille.









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tänne kyssät ja kommentit.
Kaikki asialliset julkaistaan:-)!

Kiitos kun kävit, jätithän jälkeesi kommentin? :-)