7.12.2014

Joulukalenteri: "Tyttöjen ja poikien jutut"

Moi!
Vaikka kuvassa lukee pelkkä "kuudes luukku" ajattelin yhdistää tähän myös seitsemännen luukun, koska muuten jään jälkeen päivissä tämän joulukalenterin suhteen.
Eilen oli itsenäisyyspäivä, miten te vietitte sen? Itselläni se on päivä muiden joukossa, eli en mitenkään erityisesti sitä "juhlista" (hups). Tänä vuonna olin aamusta tallilla, jonka jälkeen Petra tuli meille yöksi.


Mutta sitten itse aiheeseen, eli ns. "tyttöjen ja poikien juttuihin". Mikä  tekee jostain asiasta tyttöjen tai poikien jutun? Onko se sitten se, että esim. jääkiekkoa saattaa pelata enemmän pojat, jonka takia se on "poikien juttu" ja niin edelleen?
Olin lapsena aika "poikamainen". Leikin autoilla ja dinosauruksilla; mielestäni ne olivat mielenkiintoisempia kuin esim. prinsessanuket. Toisaalta olin hyvinkin "tyttömäinen"; pelkäsin (ja pelkään edelleen) hämähäkkejä ja kaikki koirat, kissat, kanit, hevoset, ponit jne. olivat (ja ovat) mielestäni supersöpöjä.
Nyt vähän vanhempanakin mielestäni muun muassa koripallo on kivempaa kuin esim. ompeleminen. Toisaalta en ymmärrä hölkäsenpöläystäkään esimerkiksi mopoista, kun taas niistä ylisöpöistä eläimistä on ainakin pikkuisen tietoutta.
Onko se sitten jollain lailla geeneissä, että tyttöjen mielestä söpöt eläimet ja upeat meikit ovat ihania, kun taas pojat tykkää enemmän väkivallasta ja mopoista?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tänne kyssät ja kommentit.
Kaikki asialliset julkaistaan:-)!

Kiitos kun kävit, jätithän jälkeesi kommentin? :-)